SiolNET. Avtomoto Novice
1,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Takšna bo vaša spalnica na daljši poti visoko nad oblaki

Takole boste spali 'med prtljago' nad oblaki #foto

1,47

termometer

Airbus
Foto: Airbus

Airbus v partnerstvu z Zodiac Aerospace razvija modularni sistem, s katerim bodo lahko letalske družbe tovorni prostor spremenile v udobne in prostorne spalnice.

Airbus želi potnikom na svojih letalih ponuditi več udobja, zato za daljše polete skupaj z Zodiacom razvija modularne sisteme, ki bodo letalskim družbam na voljo do leta 2020.

Letalske družbe jih bodo lahko v letalo namestile kar med poleti, saj bodo z njimi zgolj zamenjali običajne kontejnerje za tovor, če bo to potrebno. Sprememba ne bo vplivala na tovorno dno letala in sistem za nalaganje tovora, saj bodo moduli nameščeni neposredno nanj.

Moduli bodo ponujali več udobja in možnost dodatnih storitev za potnike.

Airbus v modulih ne načrtuje zgolj spalnih prostorov. Airbus v modulih ne načrtuje zgolj spalnih prostorov. Foto: Airbus

Potnikom želijo pri Airbusu ponuditi različne možnosti bivanja na daljših letih. Potnikom želijo pri Airbusu ponuditi različne možnosti bivanja na daljših letih. Foto: Airbus

 

Pri Airbusu so prepričani, da je ta pristop h komercialnim poletom korak naprej v udobju potnikov, veseli so dosedanjega pozitivnega odziva letalskih družb na svoje rešitve. Te bodo v začetku lahko module namestile na letalih airbus A330, proučujejo pa tudi možnost nadgradnje za A350 XWB.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 18
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin