Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 11. 2019,
9.04

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek WIZ Avto zavarovanje

Petek, 29. 11. 2019, 9.04

4 leta, 4 mesece

Poznate trike, kako prihraniti pri zavarovanju avta?

Oglasno sporočilo
WIZ

Nakup avtomobila je velika odločitev za vsakega voznika. A ko avto kupimo, se znajdemo še pred pomembnim stroškom – zavarovanjem avta. Če si med tistimi, ki rad vse opraviš sam, hkrati pa si želiš enostavnejši postopek in hitro sklenitev, se lahko odločiš za spletno zavarovanje. Pri WIZu lahko opraviš informativni izračun in izveš ceno za zavarovanje avta v samo nekaj klikih.

Kako pa pri zavarovanju za avto prihraniti? Pri WIZu ravno v času Black Friday akcij razkrivamo nekaj načinov za prihranek in našo Black Friday ponudbo.

1. Manj kilometrov prevoziš, več prihraniš pri zavarovanju avta

Če se voziš le na kratke relacije in mesečno ne prevoziš več kot 500 km (oziroma 6.000 na leto), ima WIZ posebno avto zavarovanje - WIZ Perla. Če prevoziš manj kilometrov, plačaš 30 % manj!

2. Zaobljuba #breztelefona in prihranek pri zavarovanju avta

Pri WIZu že tretje leto spodbujamo varno vožnjo #breztelefona in nagrajujemo odgovorne voznike. Zaobljuba, da voziš #breztelefona, ti podarimo 5% na WIZ Avto. Izpolni obrazec >

3. Varni vozniki pri WIZu res prihranijo!

Če imaš maksimalen bonus na avto polici zaradi večletnega brez-škodnega dogajanja, prihraniš dodatnih 40 % pri obveznem avtomobilskem zavarovanju. Predstavljaj si, da na primer namesto 250 € za AO, plačaš le 150 €! Smo te prepričali že tu? Preveri svojo ceno zdaj >

WIZ | Foto:

4. Odgovori na vprašanja in pridobi do 20 % popusta

Ker je WIZ spletno zavarovanje, se trudi ugodno ceno približati svojim strankam. Zato te v zameno za ključne informacije o tvojem načinu vožnje nagradimo z do 20 % popusta na celotno premijo avtomobilskega zavarovanja (na vprašanja lahko odgovarjaš le, če še nimaš maksimalnega bonusa). Vprašalnik se nahaja desno spodaj na 2. koraku sklepalnika. Znižaj si ceno za zavarovanje avta do 20%.

5. Novi zavarovanci WIZ Zdravje lahko pridobijo 50 € za zavarovanje avta

Vse karmoraš storiti je to, da ob enostavni spletni sklenitvi WIZ Zdravje (dopolnilno zdravstveno zavarovanje) izbereš naslednjo ugodnost: popust za avto zavarovanje v višini 50 €. Na e-mail ti po sklenitvi pošljemo navodila za njegovo koriščenje. A pozor, popust lahko koristiš le, če je letna premija za tvoje WIZ Avto zavarovanje vsaj 150 €.

* Vsi načini prihrankov se med seboj izključujejo.

Ne spreglej - Black Friday WIZ zavarovanj

WIZ | Foto:

Od črnega petka, 29.11.2019, pa vse do ponedeljka Cyber Moday (2.12.2019), lahko ob sklenitvi WIZ zavarovanj pridobite različne ugodnosti:

  • 50 € popusta za WIZ Kasko,
  • 20 % popusta na WIZ Avto ob sklenitvi celoletnega zavarovanja za tujino WIZ Tujina,
  • 15 % popusta na WIZ Avto ob sklenitvi nezgodnega zavarovanje za otroke in mladino WIZ Šolar,
  • 10 % popusta na WIZ Avto ob sklenitvi zavarovanja za smučarje WIZ Smučar.

Preberi si več o akciji Black Friday in pogojih koriščenja ugodnosti >

Naročnik oglasnega sporočila je Wiz zavarovanje.

Ne spreglejte