Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jure Gregorčič

Ponedeljek,
4. 7. 2011,
10.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Potovalni Avtomoto

Ponedeljek, 4. 7. 2011, 10.51

8 let

Nov integrirec sonic, osvežena serija matrix in prenova prikolic

Jure Gregorčič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V preteklih dneh je Adria Mobil predstavila kolekcijo karavaning novosti za sezono 2012. Med osrednje novosti v programu avtodomov gotovo sodi integrirani avtodom sonic.

Ofenziva novosti za povečanje tržnega deleža

S pravo ofenzivo razvojnih novosti je Adria Mobil skozi obdobje turbulentnih gospodarskih in tržnih razmer uspela povečati svoj tržni delež v evropski panogi karavaninga. Z vnovično nadgradnjo produktnega programa, inovativnimi tržnimi koncepti ter s kakovostjo vseh svojih produktov novomeško kravaning podjetje ne skriva svojih ambicij, zapisanih v strateškemu cilju, postati eden izmed treh največjih proizvajalcev v evropski panogi karavaninga. Tudi v sezono 2012, ki bo evropskim kupcem premierno predstavljena konec avgusta na karavaning salonu v Düsseldorfu, bo blagovna znamka Adria vstopila s pravim valom novih ali prenovljenih produktov na obeh ključnih prodajnih programih podjetja – počitniških prikolicah in avtodomih.

Povsem nov "integrirec" sonic

Med osrednje novosti v adrinem programu avtodomov gotovo sodi integrirani avtodom adria sonic, katerega serijska proizvodnja je v Novem mestu po obsežnih testiranjih stekla pred nekaj meseci. Novinec sonic se ponaša s sodobnim dizajnom, ki zagotavlja odlične aerodinamične lastnosti, v bivalnem delu pa ponuja povsem na novo zasnovani in prostornejši kopalniški blok ter funkcionalno zasnovano L-obliko kuhinje. Segment integriranih avtodomov predstavlja približno 25 odstotkov vseh prodanih avtodomov v Evropi in sodeč po prvih odzivih trgov, bo adria sonic več kot uspešno mešal štrene konkurentom.

Nadgrajena tudi serija Matrix

Obsežno nadgradnjo je doživela tudi serija Matrix, ki je prerasla v družino t. i. crossover avtodomov – ti združujejo prednosti alkoven in integrirane zasnove – in vključuje modele axess, matrix in matrix supreme. Povsem novi matrix supreme ponuja premišljeno zasnovo notranjosti, ambientalno osvetlitev, ki je na voljo tudi v ergonomsko zasnovani kopalnici, ter predvsem eno najbolj dovršenih aplikacij toplovodnega ogrevanja Alde, s katerim ta avtodom dosega najvišje standarde ogrevanja, izolativnosti in s tem bivalnega udobja v vseh vremenskih razmerah.

Med prikolicami nova serija Astella ter prenovljeni seriji Adora in Action

Bogato in uspešno tradicijo počitniških prikolic blagovne znamke Adria bodo v sezoni 2012 dopolnile celovito prenovljena serija Adora, nova serija Astella ter prenovljena in še vedno zelo priljubljena serija Action. Adora je doživela celovito prenovo notranjosti ter vseh pohištvenih elementov in bo na zelo konkurenčnem trgu počitniških prikolic ena izmed najbolj vročih novosti. Astella se ponaša s sodobnim in dinamičnim dizajnom, razvaja pa s številnimi tlorisnimi različicami in bogato serijsko opremo. Serija Action, ki sodi med lahke potovalne prikolice, pa bo vse ljubitelje aktivnih počitnic v prihajajoči sezoni 2012 navduševala z unikatnim in prepoznavnim dizajnom ter estetsko, dovršeno in funkcionalno zasnovo notranjega ambienta. Vse navedene prikolice se ponašajo tudi z novim inovativnim konceptom kopalnic, imenovanim Adria Ergo Bath, ki so ergonomsko zasnovane in združujejo prostorsko učinkovit dizajn s funkcionalnostjo.

Ne spreglejte