Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 1. 2020,
12.46

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

2

Natisni članek

BMW

Ponedeljek, 20. 1. 2020, 12.46

4 leta, 3 mesece

Naprodaj BMW, v katerem so ustrelili Tupaca Shakurja #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

2

Svetovni splet je v zadnjih dneh zopet završal, saj podjetje v Las Vegasu za 1,75 milijona dolarjev (1,58 milijona evrov) prodaja BMW serije 7, v katerem so leta 1996 ustrelili raperja Tupaca Shakurja.

Strelne luknje in poškodbe so odstranili

Obnovljeni BMW ima tako odstranjene strelne luknje in je bil pred kratkim znova pobarvan ter je v enakem stanju kot pred streljanjem. Prodajalec ima vse potrebne dokaze, da lahko dokaže pristnost enega najbolj zaželenih zbirateljskih kosov glede raperja Tupaca Shakurja. | Foto: Celebrity cars Las Vegas Prodajalec ima vse potrebne dokaze, da lahko dokaže pristnost enega najbolj zaželenih zbirateljskih kosov glede raperja Tupaca Shakurja. Foto: Celebrity cars Las Vegas Serijo 7 iz leta 1996 je imela v najemu glasbena založba Death Row Records, 7. septembra ob 23.15 po njihovem času pa je za volanom sedel lastnik Suge Knight. S Tupacom Shakurjem sta se vračala z boksarskega dvoboja med Mikom Tysonomom in Bruceom Seldonom, ki je potekal v Las Vegasu. Tupac je bil ustreljen šestkrat in je čez šest dni umrl v bolnišnici.

Čeprav so bile vse strelne luknje odstranjene in na avto nameščena enaka platišča kot v času streljanja, prodajalec s papirji zagotavlja, da gre za slavni avtomobil. Zanj želijo 1,58 milijona evrov. Vsak, ki želi oddati nižjo ponudbo, mora podjetju plačati 18 tisoč dolarjev ter podpisati pogodbo o zaupnosti. V primeru, da ponudite premajhen znesek, vam ta denar seveda tudi vrnejo.

Avtomobil so obnovili, odstranili strelne luknje in popravili poškodbe notranjosti. | Foto: Celebrity cars Las Vegas Avtomobil so obnovili, odstranili strelne luknje in popravili poškodbe notranjosti. Foto: Celebrity cars Las Vegas

BMW serija 7 tupac shakur | Foto: Celebrity cars Las Vegas Foto: Celebrity cars Las Vegas

Ne spreglejte