SiolNET. Avtomoto Novice
Vsebino omogoča CAR FIX
  • Messenger
  • Messenger

Komu tako zvesto zaupa Nataša Gorenc?

Vsebino omogoča CAR FIX

Natašo Gorenc smo pospremili na prav posebno misijo – pa ne v telovadnico, kjer se ponavadi počuti najbolj domače, temveč na avtomobilski servis, kjer ji vedno znajo ponuditi prav tisto, kar najbolj potrebuje.

Nataša Gorenc redno skrbi za dobro kondicijo svojega jeklenega konjička. Zaupa ga strokovnjakom v Car Fix. Nataša Gorenc redno skrbi za dobro kondicijo svojega jeklenega konjička. Zaupa ga strokovnjakom v Car Fix. Foto: Ana Kovač

Hitro, nadvse varno in ugodno – to so lastnosti, ki so najbolj prepričale Natašo Gorenc, ki je že po prvem stiku z mojstri Car Fix ugotovila, kako zabavna in celo sproščujoča je lahko izkušnja v avtomobilskem servisu.

Na redni servis in menjavo pnevmatik

November je odličen čas za hiter servis avtomobila in menjavo pnevmatik. Avtomobil je treba ustrezno pripraviti na težje cestne in vremenske razmere.

Nataša Gorenc zelo rada vidi, da se lahko na cesto tudi pozimi odpelje popolnoma brezskrbno in odkar so ji prijatelji predstavili brezhibnost servisa Car Fix, je med vožnjo vedno pomirjena in v iskanju novih cestnih pustolovščin.

Brez težav in iskanja najboljšega ponudnika  - Nataša zavije v servis Car Fix, kjer imajo resnično ugodne cene in kjer poskrbijo, da bo njen avtomobil na cesti vedno brezhiben. Brez težav in iskanja najboljšega ponudnika - Nataša zavije v servis Car Fix, kjer imajo resnično ugodne cene in kjer poskrbijo, da bo njen avtomobil na cesti vedno brezhiben. Foto: Ana Kovač

Sefviserji v Car Fix zagotavljajo, da imajo vedno rešitev za vaš avtomobil. Sefviserji v Car Fix zagotavljajo, da imajo vedno rešitev za vaš avtomobil. Foto: Ana Kovač

Zakaj Nataša zaupa servisu Car Fix?

"Osebje je zelo profesionalno in za moj avto vedno poskrbijo tako, kot je treba. So zelo ugodni – tako časovno kot finančno. Izpolnijo servisno knjižico in mi hkrati zagotavljajo enoletno jamstvo na vgrajene nadomestne dele in kar petletno jamstvo na opravljeno servisno storitev."

Kako je videti obisk pri prijaznih strokovnjakih v servisu Car Fix?

Nataša je svojega jeklenega konjička pripeljala ob dogovorjeni uri – serviser jo je prijazno sprejel, skupaj sta se še enkrat dogovorila o podrobnosti storitev in že se je lahko odpravila na hitro kavico in kratek sprehod.

Nataša je pred zimo želela preveriti vitalne dele svojega avtomobila. Težko zimsko vreme ne sprejema kompromisov. Nataša je pred zimo želela preveriti vitalne dele svojega avtomobila. Težko zimsko vreme ne sprejema kompromisov. Foto: Ana Kovač

Nakup in menjava pnevmatik brez čakalne vrste in po ugodni ceni. Poletne varno hrani kar pri njih. Nakup in menjava pnevmatik brez čakalne vrste in po ugodni ceni. Poletne varno hrani kar pri njih. Foto: Ana Kovač

Marljivi serviserji so medtem poskrbeli za vse potrebno – menjavo motornega olja, oljnega filtra in tesnila čepa. Preverili so brezhibnost delovanja vseh ključnih delov vozila in na koncu poskrbeli za hitro menjavo zimskih pnevmatik, ki jih je Nataša po ugodni ceni kupila kar pri njih.

Navdušena je tudi nad prijaznim osebjem, ki dobro ve, kako zvabiti nasmeh na njen obraz. Navdušena je tudi nad prijaznim osebjem, ki dobro ve, kako zvabiti nasmeh na njen obraz. Foto: Ana Kovač In medtem ko si je Nataša privoščila malo sprostitve ob kavici, je bil njen avto deležen prvovrstnega servisa. In medtem ko si je Nataša privoščila malo sprostitve ob kavici, je bil njen avto deležen prvovrstnega servisa. Foto: Ana Kovač

Privarčevala je tako čas kot denar – najbolj dragocene so prav storitve, ki jih lahko opravite na enem mestu. Pri Car Fixu se zavedajo naše vsakdanje stiske s časom, zato so svojo ponudbo zapakirali v preproste storitvene pakete, ki omogočajo pregledno paleto servisnih storitev na enem mestu in po ugodni ceni.

Varno in ugodno

V Car Fix bodo svoje delo opravili učinkovito, nadvse strokovno in cenovno ugodno. Pri svojem delu uporabljajo ustrezne nadomestne dele zanesljivih proizvajalcev, za katere vam zagotavljajo enoletno jamstvo.

"Z njihovimi storitvami sem vedno zadovoljna," veselo pove Nataša, ki se bo v Car Fix vrnila že spomladi. "Z njihovimi storitvami sem vedno zadovoljna," veselo pove Nataša, ki se bo v Car Fix vrnila že spomladi. Foto: Ana Kovač

Več kot le servis: Nataša je v njih odkrila pravega avtomobilskega asistenta

Ne samo na redni letni servis, Car Fix je pravi avtomobilski center dobrega počutja, ki resnično celovito poskrbi za vaše vozilo.

Nataša se bo po priporočilih serviserjev v Car Fix vrnila spomladi: zimske pnevmatike bodo zamenjali z letnimi, ki jih ima varno shranjene pri njih. V sklopu njihovega paketa Car Fix Clima pa bo poskrbela tudi za brezhibno delovanje klimatske naprave.

Poleti se bo vrnila še enkrat, saj bo pri njih opravila tudi tehnični pregled in registracijo, poskrbeli pa bodo tudi za zavarovanje. V Car Fix se z veseljem vrača vedno znova.

Zdaj pa veselo na delo - v telovadnico, kjer čaka tudi nekoga izmed vas! Zdaj pa veselo na delo - v telovadnico, kjer čaka tudi nekoga izmed vas! Foto: Ana Kovač

Kaj ponuja Car Fix?

Car Fix je ponudnik ugodnih avtoservisov za vozila različnih znamk in letnikov, vključno z lahkimi tovornimi vozili, kombiji in pick-upi. Je zanesljiv in kakovosten, hkrati pa hiter in cenovno ugoden. Popravila opravijo mimogrede in s cenovno preglednimi paketi.

Car Fix zagotavlja brezhibne storitve tako za fizične osebe (Car Fix) kot za podjetja (Car Fix Business).

Odločite se za Car Fix, vaša denarnica in jekleni konjiček vam bosta hvaležna!

Naročite se lahko prek spleta ali pa pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 14 88 ter se zapeljite v eno od treh poslovalnic: Ljubljana Moste (Kajuhova ulica 32a), Ljubljana Vič, (Tbilisijska ulica 49), Kranj Labore (Ljubljanska cesta 22).


Nagradna igra: trening z Natašo Gorenc

Nagradna igra je končana! Srečna nagrajenka je Jasna Koper iz Kranja. Čestitamo!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 84
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin