Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 8. 2008,
18.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 1. 8. 2008, 18.51

8 let

Zvezdniki bi paparace omejili s pravili

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Vse več slavnih ljudi v Združenih državah Amerike poziva k uvedbi pravil glede paparacev, predstavnik losangeleške policije pa medtem meni, da so si za večino nevšečnosti zvezdniki krivi kar sami.

O problematiki zvezdniškega sobivanja s paparaci je na obravnavi v losangeleški mestni hiši spregovoril tudi glasbenik John Mayer, ki se trenutno dobiva z igralko Jennifer Aniston. "Ne prosim vas za prepoved paparacev," je razložil 30-letni Mayer in dodal: "Prosim vas, da to delo omejite s pravili. Uzakonite ga. Obdavčite ga. Legitimizirajte ga." "Gre za varnost!" Mayer je še povedal, da je rad slaven glasbenik, a pri tej problematiki "gre za varnost". Predlagal je, da so paparaci opremljeni s fotografskimi izkaznicami, označenimi avtomobili za fotografe in podprl sprejetje zakona, ki bi paparacem omejil približevanje neprostovoljnim tarčam - vse v duhu varnosti, seveda.

Pred mestnimi svetniki sta spregovorila tudi igralca Eric Roberts in Milo Ventimiglia, načelnik losangeleške policije William J. Bratton pa je medtem zvezdnike okaral, ker zaradi obnašanja paparacev menda delajo prevelik cirkus.

Če se zvezdniki obnašajo lepo, se tudi paparaci "Odkar je Britney pričela nositi obleke in se lepo obnašati, odkar je Paris zapustila mesto in hvala bogu nikogar ne nadleguje več in odkar je Lindsay Lohan očitno postala lezbijka, je težava izginila sama od sebe," je Bratton povedal za tamkajšnjo televizijsko postajo in pobudo za regulacijo paparacev označil za potrato časa in denarja, losangeleška policija pa po njegovih besedah "ne bo sodelovala v tej farsi".

Težave zvezdnikov s paparaci so sicer skorajda del hollywoodskega vsakdanjika. Le pred nekaj dnevi se je za tožbo na primer odločila Halle Berry, saj je fotograf brez dovoljenja vstopil na njeno posest in jo fotografiral s hčerko Nahlo v naročju. Fotografijo je agencija nato prodajala pod pretvezo, da je bila posneta, ko je igralka odšla po nakupih, medtem ko sama trdi, da je bila zgolj na lastnem vrtu.

Tudi čez lužo zvezdniki nimajo miru, saj sta notranjost policijske postaje prav tako pobliže spoznala paparaca, ki so ju v popolni maskirni opravi na zasebni posesti Angeline Jolie in Brada Pitta v Franciji zasačili njuni varnostniki. Nepridiprava sta seveda upala na posnetek dvojčkov Brada in Angeline, ki bosta svoj debi sicer kmalu doživela v reviji People.

Ne spreglejte