Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
28. 9. 2017,
12.56

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija tekmovanje šov Planet TV nosečnost

Četrtek, 28. 9. 2017, 12.56

6 let, 7 mesecev

Zaradi velike želje po otroku se je prijavila na resničnostni šov

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35
hujšanje, dieta, zdravje | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Večkrat slišimo, da ženske zaradi prenizke telesne teže izgubijo menstruacijo in ne morejo zanositi, manj znano pa je, da se to lahko zgodi tudi zaradi čezmerne telesne teže. Takšno zgodbo ima Štajerka, ki se že štiri leta trudi zanositi, a ji ne uspe. Zdaj se je odločila, da bo hujšala v novem resničnostnem šovu na Planet TV.

Prijava na resničnostni šov kova The Biggest Loser Slovenija zahteva veliko poguma, saj ne izpostaviš samo svoje (pre)velike postave, temveč tudi svojo ranljivo osebnost in žalostne zgodbe, ki dodatno obremenjujejo telo.

Zgodbe prav vseh tekmovalcev, ki jih boste kmalu lahko gledali v tekmovalnem šovu, v katerem bodo izgubljali kilograme in pridobivali samozavest, so ganljive.

Želja po družini in poroki

Ena od tekmovalk se na primer s fantom že štiri leta trudi zanositi, a ji to zaradi čezmerne teže ne uspe, so ji razložili zdravniki. Dejali so ji, da mora najprej shujšati 30 kilogramov, da bo spet dobila menstruacijo in lahko zanosila.

Odločila se je za operacijo želodca, na katero čaka že dve leti, vendar si je ob prijavi na šov premislila ter si zadala, da bo shujšala s pomočjo šova in brez operacije.

Poleg tega je njena velika želja, da bi jo ob poroki njen fant lahko končno dvignil in odnesel čez prag.

Z dobrim načrtom, ki jim ga bo pomagala sestaviti ekipa trenerjev, zdravnikov in dietetičarke, se bodo lahko prerodili in končno postali oseba, kakršne si želijo biti. | Foto: Thinkstock Z dobrim načrtom, ki jim ga bo pomagala sestaviti ekipa trenerjev, zdravnikov in dietetičarke, se bodo lahko prerodili in končno postali oseba, kakršne si želijo biti. Foto: Thinkstock

Sanje si lahko uresniči

S trdim delom, disciplino ter močno ekipo trenerjev, zdravnikov in dietetičarke, ki bodo skrbeli za tekmovalce, ji lahko uspe uresničiti vsaj sanje o poroki. Pri tem ji bo kasneje lahko pomagala tudi načrtovalka porok, ki bo poskrbela za nepozaben dan.

Kljub popolni organizaciji gre lahko še vedno kaj narobe, zgodi se lahko še vsaj sedem nepričakovanih katastrof na poroki, za katere pa ima načrtovalka porok že razdelane rešitve.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Save

Ne spreglejte