Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
13. 10. 2019,
7.00

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

luskavica PR članek

Nedelja, 13. 10. 2019, 7.00

4 leta, 6 mesecev

Uspeh Ane Turk: v samo 4 tednih se je znebila simptomov luskavice!

Oglasno sporočilo
Haiwa Zen

Danes je ona tista ženska, ki ji vsi zavidajo brezhibno lepo kožo. Do pred nekaj meseci je skrivala kožo in iskala čudež, ki bi ji povrnil čudovito kožo brez rdečice, madežev in lusk. Luskavica je težava, ki v Sloveniji prizadene veliko ljudi, doleti pa vas lahko v kateri koli starosti. Četudi trenutno nimate težav s kožo, vam svetujem, da zgodbo Ane Turk preberete od konca. Kot pravi sama, se je v štirih tednih "spremenila iz grde račke v belega laboda".

To je njena zgodba:

Vedno sem imela brezhibno lepo kožo. Nenadoma pa so se začeli pojavljati rdeči madeži. Sčasoma so rasli in začeli neznosno srbeti. Zame je bilo to resnično preveč. Prenašala nisem niti hitrega pogleda na svojo kožo. Gnusila sem se sama sebi. Moja koža je bila suha, vneta, polna lusk in rdečice. Občutila sem grozno napetost, površinski del kože pa se je ves čas luščil.

Odločila sem se, da se za vsako ceno znebim vseh simptomov luskavice. Večkrat na dan sem se začela kopati, da bi pomirila razdraženo kožo. Uporabljala sem samo naravna mila in se izogibala vsemu, kar bi lahko dražilo kožo. Po kopanju sem uporabila le blage hidratantne kreme in naravna olja, da bi ohranila vlago kože in preprečila nadaljnje sušenje. Izogibala sem se izpostavljanju soncu in potenju, ker sem vedela, da to dodatno škoduje koži. Vse sem naredila tako, kot je prav, vendar simptomi luskavice niso pojenjali, kaj šele, da bi izginili.

Naslednji mesec sem nego kože nadgradila z nakupom posebnih krem ​​in razpršil v lekarni. Prenehala sem celo kaditi, ker sem prebrala, da tudi to škodi takšnemu stanju kože. Takoj sem uvedla strog režim za nego kože. Poskusila sem tudi nekaj naravnih "zdravil" in domačih pripravkov, v dobri veri, da dajejo najboljše rezultate. Preizkusila sem vse drage kreme in pršila, vendar zaman. Včasih sta se rdečica in srbenje nekoliko zmanjšala, a se je stanje kljub najboljši negi vedno nekako poslabšalo. Bilo je tako, kot da sem padla v začaran krog, iz katerega se nikakor nisem mogla izvleči. Priznati moram, da sem počasi odnehala, preprosto sem povsem izgubila upanje, da bom našla rešitev za svojo nevzdržno težavo. Toda ...

Rešitev je prišla nenadoma, ko sem jo najmanj pričakovala ...

Haiwa Zen | Foto:

Po številnih preizkušenih kremah, razpršilih, obkladkih, balzamih in celo terapijah, ki so mi jih predpisali strokovnjaki, sem dvignila roke. In ravno takrat, ko sem prenehala upati, da bom kdajkoli spet imela lepo in brezhibno kožo, sem naletela na nenavaden izdelek za reševanje težav z luskavico - HeiwaZEN.

To je posebna krema, ki je nedavno prispela na slovenski trg. Odstrani luske, draženje in srbenje, koža se začne regenerirati, ten se izenači. To pomeni samo eno - SIMPTOMI LUSKAVICE IZGINEJO. Odločila sem, da dam tej kremi priložnost, ker sem dala priložnost vsemu, kar sem do takrat našla. Slišala sem in po forumih brala o izkušnjah drugih ljudi, ki se jim je uspelo rešiti simptomov s pomočjo kreme HeiwaZZEN. Sicer sem bila res malo skeptična, a v tistem trenutku je bila to moja edina in zadnja priložnost za lepo in zdravo kožo. Zame je bilo to dovolj, da kremo naročim. Takoj ko je prispela, sem prebrala navodila in jo začela uporabljati.

Rezultati so bili boljši, kot sem pričakovala

Haiwa Zen | Foto:

Že po treh ali štirih dneh uporabe sem opazila prve rezultate. Brazgotine in draženje so izginili, prav tako srbečica, ki mi je povzročala največje nelagodje. Videti sem bila veliko bolje in tudi počutila sem se tako, a sem vedela, da moram vztrajati, kar res ni bilo težko. Čeprav je bil to majhen premik, je bila zame velika spodbuda. Znova sem začela upati, da bom spet imela lepo kožo. In to brez velikih težav! Poskusila sem res vsa sredstva in misel na ponovno uporabo nekaterih od njih se mi je gnusila …

Po 17 dneh nisem mogla verjeti svojim očem! Moja koža je bila obnovljena in gladka! Res je, da nisem imela težke oblike luskavice, zato je pri meni morda proces obnove kože napredoval hitreje. Srbečice nisem več občutila, nisem imela velikih rdečih madežev, koža se ni več luščila, niti ni bila tako hrapava ... Kremo HeiwaZEN sem nanašala vsak dan. To je vsekakor najhitrejši in najlažji način, da se znebite vseh simptomov luskavice!

Končno zmago nad luskavico sem proslavila po štirih tednih uporabe. Koža je bila brezhibna kot nekoč! Rdeči madeži so popolnoma izginili! Videti sem bila tako, kot sem mislila, da nikoli več ne bom! To je bil dan, ko sem končno spet postala srečna, zadovoljna sama s sabo in s svojo novo podobo.

Vsem svetujem, da poskusijo HeiwaZEN

Glede na to, da sem z rezultati več kot zadovoljna, sem vsem, ki imajo podobne težave s kožo, svetovala, da poskusijo kremo HeiwaZEN. Bila sem prepričana, da lahko dosežejo takšne rezultate kot jaz. In imela sem prav. Vsem, ki sem jim svetovala, da kremo poskusijo, je pomagala in vsi so mi hvaležni. Soseda, ki je imela resno obliko in močnejše simptome, jo je prav tako poskusila. Bila je presrečna, ko je na svoji koži po mnogo letih boja proti luskavici končno opazila napredek. Če je krema pomagala njej, verjamem, da bo tudi vsem drugim. Pomembno je le, da jo redno nanašate in uporabljate po navodilih, ker bodo v nasprotnem primeru rezultati prišli počasneje.

Po vsem, kar sem preživela, se danes počutim čudovito, videti sem odlično - rešila sem težavo, ki me je dolgo časa mučila, pomagala pa sem tudi drugim.

Haiwa Zen | Foto: HeiwaZEN krema je bila prvotno na voljo le v elitnih krogih. Veljala je za skrivnost hitrega in enostavnega reševanja številnih kožnih bolezni. Takoj ko se je zanjo izvedelo, so časopisi o njej pisali le pozitivne kritike. Dovolj je bila že informacija, da so prvi rezultati vidni že po enem tednu.

Kar je zelo pomembno in kar je naša Ana omenila, je, da je treba kremo naročiti na uradni strani, saj je na trgu ogromno cenenih ponaredkov in podobnih izdelkov, ki nimajo učinka. Ker se tudi sami zavedamo, da je luskavica neprijetna in težko rešljiva težava, smo se odločili, da razveselimo bralce, ki se borijo s to težavo.

Prenehajte le sanjati o zdravi in lepi koži! Če imate težave z rdečico, luščenjem kože, srbečico in ni nič, kar ste do zdaj poskusili, pomagalo - nemudoma naročite kremo HeiwaZEN in si zagotovite 50-odstotni popust. Ponudba velja samo za naše bralce in velja do razprodaje promocijske zaloge.

Namesto 79,90 evra, kar je redna cena izdelka, lahko to neverjetno učinkovito kremo danes dobite za SAMO 39,95 evra. Zato ne čakajte na iztek te neponovljive ponudbe in ukrepajte takoj. Že jutri boste za kremo HeiwaZEN morali plačati enkrat več. KLIKNITE SEM >

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales.

Ne spreglejte