SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Mojca je izgubila 12 centimetrov v štirih mesecih! Kako ji je uspelo?

Oglasno sporočilo

Sedemintridesetletna Mojca iz Kopra se je od najstniških let borila z odvečnimi kilogrami, po rojstvu otrok pa so se maščobe kar kopičile. Poskusila je že vse mogoče, da bi izgubila odvečno težo, a brez uspeha. To je močno vplivalo na njeno samozavest in sproščenost v odnosih z drugimi. Zdaj se počuti kot prerojena, saj je v samo štirih mesecih izgubila kar 12 centimetrov okoli pasu, zmanjšal pa se ji je tudi obseg stegen.

inTheLine

Kako ji je uspelo?

Mojca je v zadnjih letih poskusila že številne diete, ki so vključevale intenzivno hujšanje, prehranske dodatke in vadbene režime, a nikoli ji ni uspelo dovolj dolgo vztrajati, da bi dosegla vidne rezultate. Večina diet in vadb preprosto pomeni preveč odrekanja in preveč ekstremne spremembe življenjskega sloga. Ob redni službi in dveh majhnih otrocih nikakor ni zbrala dovolj energije, da bi vztrajala pri omejitvah, ki bi se jih morala držati. Potem pa ji je prijateljica priporočila kremo InTheLine, ki topi maščobe na področju trebuha, bokov, zadnjice in stegen. Na priporočilo prijateljice se je letos končno odločila poskusiti, čeprav v resnici ni verjela, da ji bo krema za oblikovanje telesa pomagala, saj je preizkusila že na desetine krem za hujšanje. Dvakrat dnevno si je kremo masirala v trebuh in stegna, njeno delovanje pa je začutila takoj. Že po dveh tednih je bila njena koža vidno bolj napeta in že to je bil rezultat, ki je obljubljal pozitivne spremembe. Po štirih mesecih uporabe je okoli trebuha izgubila 12 centimetrov in sedem centimetrov v obsegu stegen.

Tisto, kar jo je pri kremi najbolj prepričalo, je dejstvo, da za to ni potrebovala drastične spremembe življenjskega sloga. Poleg normalne zdrave prehrane z veliko sadja in zelenjave ter rednega gibanja z otroki si je morala dvakrat dnevno zgolj namazati problematične predele s kremo, ki dokazano topi maščobe in zmanjšuje obseg. To je bilo kljub vsem obveznostim preprosto. "Če bi vedela, kako zelo mi bo to spremenilo življenje, koliko srečnejša in samozavestnejša bom, bi kremo naročila že prej," pravi Mojca. Prav vsaki ženski s podobnimi težavami privošči, da bi ji krema InTheLine pomagala izgubiti nadležne maščobe, ki se jih nikakor drugače ne more znebiti.

inTheLine

Kaj pa o takšni preobrazbi pravijo znanstveniki?

Posvetovali smo se z raziskovalci, ki se ukvarjajo s preučevanjem podkožnih maščobnih oblog pri ženskah, o tem, ali je znanstveno mogoče izgubiti centimetre zgolj z uporabo kreme. Pojasnili so nam, da krema InTheLine, ki jo uporablja Mojca, vsebuje izvleček golostebelnega korena oziroma licorice z 2,5 odstotka gliciretinske kisline, ki s topično uporabo znanstveno potrjeno zmanjšuje obseg maščob. Aktivna učinkovina v kremi pronica skozi plasti kože v podkožje, kjer raztaplja trdovratne maščobne obloge, ki jih sicer ni mogoče raztopiti z nobeno drugo substanco. Krema InTheLine je trenutno edina krema za hujšanje na trgu s takšno sestavo, kar pojasni tudi, zakaj Mojci noben drug izdelek pred tem ni pomagal.

Na tisoče Slovencev in Slovenk s podobno izkušnjo, kot je Mojčina!

Mojca je le ena izmed več kot 20 tisoč zadovoljnih uporabnikov, moških in žensk, v starosti od 25 pa vse do 75 let, ki jim je krema pomagala oblikovati postavo. "Veliko uporabnikov kremo najprej preizkusi, nato pa se odločijo za večmesečni tretma, saj že po nekaj uporabah vidijo rezultate in želijo doseči maksimalen mogoč učinek," so nam povedali v podjetju INTL. Ta slovenski produkt je pri nas požel takšen uspeh, da se povpraševanje po njem že ustvarja tudi v tujini, kamor InTheLine širi svojo prodajo.

inTheLine

Shujšajte tudi vi! Posebna ponudba za bralce siol.net

Prepričajte se, da krema InTheLine zares deluje in še danes začnite topiti maščobe na področju stegen, bokov, zadnjice in trebuha! Naročite TUKAJ.

NAROČILA

DANES ZA BRALCE SIOL.NET POSEBNA DARILNA PONUDBA!

DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo InTheLine lahko naročite tudi po telefonu, na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin