Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 5. 2021,
7.10

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Popolna postava PR članek

Nedelja, 30. 5. 2021, 7.10

2 leti, 10 mesecev

Miha praznuje s 33-odstotnim popustom na vse!

Oglasno sporočilo

Leto je znova naokoli in spet sem leto mlajši.          

Velike zabave so še vedno prepovedane, a kljub vsemu želim praznovati z vsemi vami naenkrat. Zato sem se domislil, da podarim 33-odstotni popust na vse izdelke v naši spletni trgovini.

Zame ni lepšega darila, kot sta dobro počutje in fit postava. Prav to želim deliti z vami. Praznuj z mano in izkoristi največji popust v tem letu, ki traja do nedelje, 6. junija, ali do razprodaje zalog.

Naj bo to naš skupni skok v poletje!

Popolna postava | Foto:

Popusti na top izdelke iz naše trgovine

V naši spletni trgovini najdeš preverjene izdelke, ki te podpirajo pri tvojih osebnih podvigih. Vem, da si tukaj, ker si želiš aktivno življenje, fit postavo in dobro počutje.

Naša prehranska dopolnila omogočajo, da se v svoji koži počutiš odlično in da lažje dosegaš svoje cilje. Popust velja tudi za najbolj priljubljene izdelke, kot so Premium Collagen Complex, Complete Biotics in Alpha Man. Prav ničesar nismo izvzeli, zato zgrabi 33-odstotni popust na svoj najljubši izdelek še danes.

Cena vadbe ni več izgovor

Pravijo, da ne moreš usmerjati vetra, lahko pa prilagodiš jadra. Moj rojstnodnevni popust velja tudi za program Popolna Vadba 2. Natreniraj svoje telo, da boš usmerjal svoja jadra proti vetru in noro užival v vožnji skozi življenje. Tako kot jaz. Res je noro, kaj vse nam prinese življenje. Sploh če pomislim na preteklo leto, se mi zdi, da je veter pihal iz najbolj nepričakovanih smeri.

In veš kaj! Ugotovil sem, da me ni reševal cilj vadbe, ampak vadba sama. Zato se nam pridruži, ker smo na nori poti življenja skupaj močnejši.

Naroči svojo zalogo zdaj in prihrani

Hej, svetujem ti, da izkoristiš akcijo in si naročiš zalogo za več mesecev. Tako ti ne bo treba zapravljati časa z večkratnimi naročili, usklajevanjem prevzema ali čakanjem v vrsti na pošti, ker so ti paket poskusili dostaviti ravno pet minut po tem, ko si se odpravil od doma.

Takšen popust podarim samo enkrat na leto, zato svojo košarico napolni s svojimi najljubšimi izdelki. Zraven pa lahko po znižani ceni dodaš kakšnega, ki ga še nisi poskusil, ti je pa že padel v oči. To je odlična priložnost, da spoznaš odlične rešitve iz naše trgovine.

Akcija traja do nedelje, 6. junija, ali do razprodaje zalog, zato ne oklevaj. Že s samo nekaj kliki bo tvoja zaloga naših preverjenih izdelkov pri tebi doma. Še preden se začne poletje!

Popolna postava | Foto:

 

Ne spreglejte