Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 4. 2014,
11.47

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 11. 4. 2014, 11.47

6 let, 6 mesecev

Lebdenje ni samo za astronavte

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ste že kdaj lebdeli, pa ne v sanjah ali od zaljubljenosti, ampak v zdravilni komori? Lebdenje v komori zmanjšuje stres in povečuje koncentracijo.

Komore za lebdenje že dolgo uporabljajo raziskovalci na univerzah in inštitutih ali posamezniki zasebno. Od leta 1983 pa so komore za lebdenje začeli uporabljati tudi v komercialne namene, saj so ljudje želeli začeti izkoriščati številne pozitivne učinke lebdenje tudi v vsakdanjem življenju.

S stresom, ki se nalaga v našem telesu in počutju, se moramo spopasti, če se ne želimo v prihodnosti ukvarjati z negativnimi posledicami. Lebdenje je mirovanje, ležanje na gladini, opustitev vseh aktivnosti, ostane le proces obnavljanja energije, ki se odvija sam od sebe. Nove raziskave o lebdenju razkrivajo izjemne koristi večkratne uporabe komor za lebdenje. Najboljše od vsega pa je, da se učinki lebdenja seštevajo. Bolj pogosto boste lebdeli, bolje bo za vaš sistem.

Znanstveno dokazani učinki lebdenja: - zmanjšuje fizični in psihični stres, utrujenost in izgorelost, - pospeši rehabilitacijo in zdravljenje, - deluje protibolečinsko (ob poškodbah, kroničnih bolečinah - artritis, migrene), - pomaga pri doseganju vrhunskih športnih rezultatov, - povečuje ustvarjalnost, koncentracijo, intuicijo, - ena ura lebdenja nadomesti 4 ure kakovostnega spanja.

V sklopu Popusti na Planet Siol.net smo vam v sodelovanju s sistemom Avantbon pripravili izjemno ponudbo za dva obiska lebdenja v komori. Za dva obiska lebdenja boste odšteli le 39,60 vera, kar je 55 odstotkov manj, kot znaša njihova redna cena 90 evrov.

Stres blaži tudi Bownova terapija Bownova terapija izhaja iz Avstralije, kjer jo je pred 50 leti razvil samouk Thomas Bowen (1916–1982). Avstralski vladi in širši avstralski javnosti je postal znan leta 1975, ko je vlada izvedla anketo o uporabi naravnega zdravljenja. Izkazalo se je, da je bil Tom med najbolj zaposlenimi in uspešnimi zdravilci v Avstraliji, saj je na leto pomagal tudi do 13 tisoč ljudem.

Tudi Bownova terapija je lahko tudi preventivna sprostitev, saj blaži stres. Izkazala se je za učinkovito tudi kot podporna terapija pri zdravljenju alkoholizma in zasvojenosti. Takšna terapija se uporablja tudi pri lajšanju simptomov multiple skleroze in sindromov kronične utrujenosti, depresije, anksioznosti in neplodnosti. Pomaga tudi pri športnih poškodbah in poškodbah po prometnih nesrečah, pri bolečinah v vratu, glavobolu ali migreni.

Terapija vam zagotavlja: - rešitev za odpravljanje ali znatno lajšanje bolečin, - boljše fizično ravnovesje in lagodnost pri gibanju, - več energije in življenjskega elana, - hitrejše rezultate po terapijah.

Bownova terapija naše telo "spomni", kako učinkovito je lahko. Po njej se telesno in čustveno dobro počutimo. Naše telo bo močnejše, manj boleče, prožnejše in bolj sproščeno, kar se bo pri mnogih kazalo v izboljšani kakovosti življenja. Bownova terapija temelji na teoriji, da je telo telesno-energetska enota, ki lahko že z minimalnimi zunanjimi dražljaji začne uravnavati porušeno ravnovesje.

Na Planet Siol.net vam v sklopu Popusti v sodelovanju s sistemom Avantbon Bownovo terapijo za ceno 16 evrov, kar je 60 odstotkov ceneje, kot znaša redna cena 40 evrov.

Vsebino omogoča Avantbon

Ne spreglejte