Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 7. 2023,
11.00

Osveženo pred

9 mesecev, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

hujšanje dieta debelost PR članek

Torek, 11. 7. 2023, 11.00

9 mesecev, 3 tedne

Konec debelosti na svetu! Trije mladi znanstveniki v boj proti debelosti.

Oglasno sporočilo

Predstavljamo tri nadarjene študente. Usoda jih je združila v Singapurju, kjer so združili moči in dosegli zgodovinski preboj v boju proti debelosti.

0-main | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Njihova metoda trajno uniči odvečno telesno maščobo. Pomembno: popolnoma varno in brez sprememb v prehrani ali življenjskem slogu. Ta metoda zagotavlja izgubo desetih kilogramov v dveh tednih. Zaradi njihovega odkritja je 27 tisoč ljudi v Singapurju, Argentini in na Japonskem izgubilo deset, 20, 40, 80 kilogramov in več. Čas je, da se metoda preizkusi tudi v Sloveniji!

Fotogalerija
1 / 3

Prenehajte z vadbami in dietami!

Ta metoda je majhen obliž, ki ga je mogoče skriti pod obleko. Kljub njegovi majhnosti lahko s to metodo izgubite več kot 20 kilogramov.

Ana je pri štirih letih obvladala osnove matematike, blestela v osnovni in srednji šoli ter bila večkrat nagrajena za dosežke med študijem. Danes je izjemna znastvenica. Je skromna, a njen um je oster kot britev. Rezultati njenega znanstvenega dela so bili uporabljeni v najnovejši sondi, ki bo poletela na Mars. Da, to počnejo nadarjeni ljudje. 

Anina največja strast je bila vedno medicina, iz katere trenutno zaključuje doktorat. Ano smo vprašali, zakaj se je s kolegi v zdravniškem združenju odločila, da bo našla način za boj proti debelosti.

"Moja babica je umrla zaradi debelosti"

Moja babica je zaradi debelosti zbolela za sladkorno boleznijo in prezgodaj zapustila ta svet. Dejstvo je, da prekomerna telesna teža v povprečju skrajša življenje za 12 let.

"Današnja medicina," nadaljuje Ana, "se ukvarja z gripo, kroničnimi bolečinami in drugimi boleznimi, ne more pa storiti ničesar glede debelosti? To je noro!"

Trdo so delali več mesecev

Po 17 mesecih laboratorijskih raziskav in kliničnih preskušanj smo dosegli nemogoče! Našli smo kombinacijo rastlinskih sestavin, ki enkrat za vselej in v trenutku uničijo odvečno maščobo. Vse, kar smo potrebovali, je bil dokaz o učinkovitosti in varnosti.

Našo metodo z dokumentacijo in raziskavami smo poslali v sedem raziskovalnih centrov v Aziji, Evropi in ZDA. O nas se je začelo govoriti v znanstvenem svetu. Učinkovitost naše metode je bila nedvomno potrjena, saj je samo med raziskavo uspešno in varno shujšalo devet tisoč ljudi.

Metoda hujšanja, ki so jo izumili mladi znanstveniki, je bila uporabljena pri 27 tisoč posameznikih, starih od 18 do 98 let. Vsi so uspešno shujšali do svoje normalne teže.

Izjemni rezultati dokazujejo uspešnost metode. S to metodo lahko shujša vsak, ki si to želi.

  1. Izgubite deset kilogramov v dveh tednih
  2. Ni se vam treba sprijazniti z dietami in vadbo
  3. Zmanjša tveganje za resne bolezni
  4. Trajno preprečuje učinek jo-jo
  5. Poveča raven energije in mišično moč za petkrat

Ljudje, ki jim je metoda že pomagala, nam pišejo zahvalna pisma. Nekateri so dosegli izjemne rezultate in se znebili več kot 50 kilogramov odvečne teže. Vsi uživajo v dobrem zdravju in so privlačni.

Zdaj lahko vsakdo shujša brez truda! | Foto: Grobally LLC Zdaj lahko vsakdo shujša brez truda! Foto: Grobally LLC

Ženske pogosto pišejo, da se lahko končno lepo oblečejo in da se jim nihče ne posmehuje, da so debele. Zelo žalostno je, da prekomerna telesna teža povzroča socialno izključenost.

Vsak Slovenec lahko shujša za deset, 30, 50, 80 in več kilogramov, ne da bi zapustil dom!

Metoda se lahko že uporablja na Hrvaškem. Zanimanje je veliko, zato se ponarejeni izdelki množično pojavljajo na internetu. Samo na spodnji spletni strani lahko dobite originalno metodo s popolnim jamstvom za učinkovitost. 

Danes lahko vsi izkoristite 50-odstotni popust pri nakupu.

Če želite izkoristiti metodo in se znebiti odvečne teže, kliknite TUKAJ >>

Naročnik oglasnega sporočila je Grobally LLC.    

Ne spreglejte