SiolNET. Trendi Zdravje
Vsebino omogoča Lidl Slovenija
  • Messenger
  • Messenger

Kakšni so pa vaši brki? Pokažite jih!

Vsebino omogoča Lidl Slovenija

Vstopamo v drugo polovico gibanja Movember, brki so zrasli, časa za malo drugačne kreativne ideje o tem pa je bilo ravno prav dovolj. Pravi, košati, elegantno postriženi, mogoče pa celo mlečni, čokoladni ali …? Kakšni so vaši brki? Pokažite nam jih in se potegujte za nagrade.

Movember

Ni pomembno, kakšne brke nosimo v podporo Movembru, šteje to, da jih nosimo. Zato bodite ustvarjalni in pustite domišljiji svojo pot – ženske, moški, stari, mladi … Prav vsi si lahko nadenemo brke in tako izkažemo svojo podporo gibanju Movember.

Movember

Postanite podporniki Movembra

Prijavite se in postanite član svetovnega gibanja Movember, gibanja, ki ozavešča o tem, kako pomembna je skrb moških zase in svoje zdravje.

Kot član fundacije Movember lahko dostopate do vseh zanimivih vsebin, ki ozaveščajo o boleznih, ki lahko prizadenejo sodobnega moškega, o novostih raziskav na tem področju in zanimivih dejstvih.

Po želji lahko tudi zbirate sredstva za sklad Global Movember Foundation, ki podpira svetovne raziskave in kampanje na področju zdravja moških.

Tudi Lidl Slovenija si je nadel brke

V podjetju Lidl Slovenija bodo že peto leto zapored pomagali širiti poslanstvo Movembra, in sicer s številnimi aktivnostmi v okviru svojega projekta Ustvarimo boljši svet.

Lidl Slovenija

Poleg prodajne akcije, s katero bodo del sredstev prodaje tekočih 500-gramskih jogurtov Pilos namenili Kliničnemu oddelku za urologijo UKC Ljubljana, so se aktivno vključili tudi v tradicionalni Movember tek, ki bo 25. novembra v Ljubljani.

Tudi letos pa v Lidlu Slovenija veliko pozornosti namenjajo tudi ozaveščanju in informiranju svojih sodelavcev. Moškim predstavnikom so podarili posebno darilo, ki jih bo opominjalo na pomembnost preventive, prav vse pa so povabili k sodelovanju v posebnem fotonatečaju. Za vsako fotografijo zaposlenih bo Lidl Slovenija še dodatno prispeval 10 evrov donacijskih sredstev.

Nastali so prav navihani in zelo simpatični "brkati" nasmehi:

Movember Lidl Movember Lidl


Movember Nagradna igra je končana!

Srečni nagrajenci so:

Roman Veble
Bernard Šutič
Peter Merva
Polona Krume

Čestitamo!

 

Vaši brki

Primož Raner:

Primož Raner

Anja Majcenič:

Anja

Roman Veble:

Roman Veble

Žaneta Jerkič:

Žaneta Jerkič

Petra Beg:

Petra Beg

Anica Jerič:

Anica Jerič

Jugo Kiselić:

Jugo Kiselić

Cvetka Melanšek:

Cvetka Melanšek

Bernard Šutič:

Bernard Šutič

Milan Jerič:

Milan Jerič

Simona Dijak:

Simona Dijak

Mu Vember:

Mu Vember

Peter Merva:

Peter Merva

Jure Jerkič:

Jure Jerkič

Zdenko Topolovec:

Zdenko Lidl Marko Jerič:

Marko Jerič

Žiga Čamernik:

Lidl

Tom Teran:

Tom Teran

Ditka:

Lidl bralci

Polona:

Lidl bralci

Tina:

Lidl bralci

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin