Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 1. 2016,
7.55

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Doktor 1A

Natisni članek

advertorial Doktor 1A

Torek, 19. 1. 2016, 7.55

2 meseca, 3 tedne

Kako do najugodnejše ponudbe za lasersko operacijo oči?

Vsebino omogoča Doktor 1A

Razmišljate o laserski odpravi dioptrije, pa ne veste, kako se lotiti iskanja najboljše oz. najugodnejše ponudbe? Obrnite se na strokovnjaka Doktor 1A, ki ponudbe razišče namesto vas.

Kako med toliko ponudbami najti najboljšo?

Če ste se odločili, da se za vedno znebite očal z lasersko odpravo dioptrije, vas pred tem čaka še nekaj raziskovanja. Pred posegom je namreč nujen posvet s strokovnjakom, ki vam bo razložil postopek in vas pripravil na poseg.

A kje najti strokovnjaka, ki mu boste 100-odstotno zaupali, da bo poseg opravil na način, da boste vi zadovoljni, in hkrati bo cenovno sprejemljivo? Ponudb na trgu je veliko, zato je včasih izziv najti takšno, ki ponuja zadovoljne paciente in ugodno ceno hkrati. Dovolite poznavalcem trga, da vam poiščejo najboljšo ponudbo, in se zaščitite pred napačno odločitvijo.

Doktor 1A poišče tudi do trikrat cenejšo ponudbo

Posredništvo Doktor 1A bo namesto vas brezplačno raziskalo ponudbe laserskih operacij oči in vam s pomočjo bogatih izkušenj našlo kar do 11 različnih ponudb.

Pri podjetju Doktor 1A namreč ocenjujemo določene očesne centre na osnovi zadovoljstva pacientov, ki so operacijo že opravili pri različnih očesnih centrih, ter njihove cene. Tako vam lahko kar najbolje svetujejo pri izbiri klinike za določen poseg.

Višja cena?

Ko so pri Doktor 1A preverjali cene na trgu za lasersko odpravo dioptrije med očesnimi centri, so namreč ugotovili, da je med najcenejšo pri enem očesnem centru in najdražjo operacijo pri drugem očesnem centru kar 3,3-kratna razlika.

Ne spreglejte