Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 6. 2016,
8.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

naravni kolagen Cemio Switzerland Cemio GAMS

Sreda, 8. 6. 2016, 8.00

6 let, 7 mesecev

Kaj lahko za svoje sklepe storimo sami?

Oglasno sporočilo

Foto: Cemio Switzerland

Gibanje in uravnotežena prehrana sta pomembna dejavnika, ki vplivata na zdravo delovanje sklepov. Gibanje je za sklepe primerno tudi zato, ker se kosti hranijo ravno takrat, ko se gibamo. Poskrbimo tudi za uravnoteženo prehrano, ki jo lahko dopolnimo z izdelki za sklepe, kot je na primer Cemio GAMS®.

Sklepi se začnejo starati že okoli 25. leta

Kolagen je glavna sestavina vseh telesnih vezi in hrustanca. Kolagen daje tkivom obliko, moč, trdnost in je opora za sklepe in kosti. Sklepi pa se začne starati že okoli 25. leta starosti, ko se proizvodnja kolagena začne postopoma upočasnjevati. Tako z leti ter ob pogostih in dolgotrajnih obremenitvah se lahko pojavijo težave s sklepi, kostmi oz. prezgodnja obraba sklepnega hrustanca.

Privoščite svojim sklepom le najboljše!

Na slovenskem trgu je več proizvodov, ki vsebujejo kolagen. Najprimernejši so izdelki s kolagenom, ki je v svoji naravni obliki trojne vijačnice. Cemio GAMS® kot edini na slovenskem trgu vsebuje kombinacijo naravnega kolagena tipa I, tipa II in vitamina C, ki omogoča pravilno nastajanje kolagena v sklepih, vezeh, kitah in hrustancu.

S tem se Cemio Gams razlikuje od velike večine kolagenskih izdelkov na trgu!

Vrhunski švicarski proizvod, ki je prepričal že na tisoče ljudi v Evropi

Cemio GAMS® za sklepe izdelujejo v priznani švicarski farmacevtski tovarni blizu Züricha. Zagotavlja vrhunsko kakovost za ugodno ceno – že za 0,45 evra na dan!

Nežka Poljanšek, fizioterapevtka slovenskih olimpijcev priporoča Cemio Gams za sklepe.

 | Foto: Cemio Switzerland Foto: Cemio Switzerland

"Vsak dan skrbim za zdravje svojih pacientov z željo, da jim pomagam izboljšati gibanje in delovanje telesa. Kot fizioterapevtka in navdušena planinka vem, kako zelo pomemben je odporen in funkcionalen mišično-skeletni sistem. To je tudi razlog, zakaj sem iskala prehransko dopolnilo, ki bi učinkovito skrbelo za sklepe.
Vesela sem, da sem ga našla v Cemio Gams, ki vsebuje naravni kolagen tipa I in II, z vitaminom C. Sklepe tako oskrbuje le z najboljšim. Poleg tega je proizveden v Švici, kar je zame zagotovilo kakovosti.“

PREIZKUSITE 30-dnevno terapijo BREZPLAČNO*!
(*Plačate samo poštnino dva evra.)

Cemio Gams prejmete na vaš dom samo neposredno od proizvajalca Cemio Switzerland. Naročilo lahko oddate na naši spletni strani www.cemiogams.si ali nas še danes pokličete na brezplačno telefonsko številko: 080 11 80.

Ne spreglejte