SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kaj imajo skupnega Cristiano Ronaldo, Kim Kardashian, Tiger Woods in LeBron?

Oglasno sporočilo

Svetovno znani obrazi, kot so Nicole Kidman, Kim Kardashian, Brad Pitt, Cristiano Ronaldo, Tiger Woods, LeBron James in številni drugi, so zaradi svoje javne podobe ali športne kariere že zdavnaj odpravili dioptrijo po metodi LASIK. Poleg njih se je za lasersko odpravo dioptrije odločilo več kot 30 milijonov ljudi po svetu, ki so si tako izboljšalo kakovost življenja.

Bilić Vision

Ste tudi vi že pošteno naveličani dioptrijskih očal in kontaktnih leč? Imate dovolj tega, da ste nenehno v strahu, da vam bo leča padla ven, vas moti, da morate kar naprej čistiti dioptrijska očala, ko kuhate, likate, pridete iz hladnega v topli prostor itd.?

Potem je čas za lasersko operacijo oči!

Laserska operacija oči je poseg, ki traja deset minut, je brez bolečin, saj se izvaja v lokalni anesteziji, ob tem pa je največkrat izveden medicinski poseg na svetu. Zapleti se zgodijo pri enem odstotku primerov in so rešljivi v 24 urah. Ne verjemite torej mitom, da zaradi laserja lahko oslepite, ker vam laser ne more skuriti ali kako drugače poškodovati očesa. Po korekciji vaš vid ne more biti slabši od trenutnega. Edina stvar, ki se vam lahko zgodi po laserski odpravi dioptrije, je, da se rešite kratkovidnosti, daljnovidnosti, astigmatizma in pripomočkov, ki jih potrebujete zaradi naštetega.

Bilić Vision Moderna in najvarnejša tehnologija na voljo v Bilić Vision!

Še pred nekaj leti je bilo nepredstavljivo, da bi pacienti po opravljenem posegu laserske odprave dioptrije videli bolje, kot so videli pred operacijo z uporabo očal in leč. Danes nam moderna tehnologija to omogoča z metodo Contoura Vision, ki velja za eno najpreciznejših in najbolj personaliziranih diagnostik za lasersko odpravo dioptrije. Contoura Vision se od preostalih metod razlikuje po zmožnosti natančne meritve vseh nepravilnosti na roženici. Z njo dosegamo popoln vid, po operaciji pa boste videli dosti boljše kot zdaj z očali in kontaktnimi lečami.

Posebnost metode Contoura Vision je v tem, da omogoča natančne meritve vseh nepravilnosti roženice. Podatke opravljenih meritev posredujemo na laser, ki po navodilih izmerjenih nepravilnosti zelo natančno odpravlja kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem pri osebah med 20. in 50. letom starosti. Pomembno je poudariti, da nam metoda Contoura Vision omogoča, da pri posamezniku z laserjem lahko odpravimo tudi težave z vidom zaradi bleščanja, odsevnosti in vožnje ponoči.

Bilić Vision

Kratkovidnosti, daljnovidnosti, astigmatizma, dioptrijskih očal in kontaktnih leč se lahko za vedno rešite z lasersko odpravo dioptrije že za 440 evrov na oko.

V Centru odličnosti za lasersko odpravo dioptrije na Polikliniki Bilić Vision v Zagrebu lahko opravite pregled z dovršeno tehnologijo Contoura Vision. Naročite se na pregled oktobra in izkoristite kar 65-odstotni popust. Cena pregleda bo namesto 100 evrov samo 35 evrov!

Vse storitve lahko pri nas plačate tudi na 12 obrokov. Izkoristite priložnost, pokličite nas na številko 041 440 905 ali se naročite prek spletnega obrazca: Naročam se na pregled.

Naročnik oglasnega sporočila Poliklinika Bilić Vision

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin