Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 3. 2024,
7.00

Osveženo pred

1 mesec, 4 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

vedeževanje horoskopsko znamenje horoskop horoskop PR članek

Ponedeljek, 4. 3. 2024, 7.00

1 mesec, 4 tedne

SANJA IZ ASTROLIFE JE PRIPRAVILA TEDENSKI HOROSKOP ZA SIOL.NET

Tedenski horoskop od 4. 3. do 10. 3.: Levi bodo lahko uresničili svoje fantazije, kozoroge pa čaka nekaj divjega

Oglasno sporočilo

Z astrološkega vidika je to obdobje, ki zahteva, da smo pozorni na svoje notranje občutke in intuicijo, hkrati pa smo pripravljeni sprejeti akcijo in izkoristiti priložnosti, ki se nam ponujajo.

Pred nami je teden nov začetek in čiščenje, kar se odraža tudi v astroloških vplivih, ki vplivajo na vsa znamenja zodiaka. | Foto: Canva / ZEN21 Pred nami je teden nov začetek in čiščenje, kar se odraža tudi v astroloških vplivih, ki vplivajo na vsa znamenja zodiaka. Foto: Canva / ZEN21

V tem tednu bo poudarek na intuiciji, sočutju in duhovnosti. To je idealen čas, da se poglobimo v svoja čustva in raziščemo vsa področja življenja, ki potrebujejo zdravljenje ali transformacijo. Energije astrološkega znamenja rib, ki vlada v tem času, bodo spodbujale kreativnost in sanjarjenje, zato je to odličen čas, da se izrazimo na nove, inovativne načine.

Začetek marca je tako čas, ki spodbuja rast, preobrazbo in nove začetke. Dana nam bo priložnost, da se osvobodimo starega, ki nam ne služi več, in odpremo vrata novim priložnostim, ki nas že čakajo. Z astrološkega vidika je to obdobje, ki zahteva, da smo pozorni na svoje notranje občutke in intuicijo, hkrati pa smo pripravljeni sprejeti akcijo in izkoristiti priložnosti, ki se nam ponujajo.

Podrobneje si preberite svoj tedenski horoskop in odkrijte, kaj zanimivega vas čaka v desetem tednu leta 2024.

OVEN (21. marec - 20. april)

Kljub temu da se boste srečali z manjšim finančnim padcem, bo to dokaj stabilen teden, v katerem boste lahko ... Preberite več.

BIK (21. april - 21. maj)

V tem tednu bo v ospredju ljubezen. Tako vezani kot samski biki lahko pričakujete interakcije, ki vas ne bodo pustile hladne … Preberite več.

DVOJČKA (22. maj - 21. junij)

Z motivacijo in odločnostjo boste lahko dosegli premike, ki bodo še dolgo odmevali tako na poslovnem kot … Preberite več.

RAK (22. junij - 22. julij)

Pred vami je vznemirljiv teden, ki bo poln novih priložnosti, zanimivih srečanj in nenavadnih dogodkov, ki … Preberite več.

LEV (23. julij - 23. avgust)

Če boste k vsemu pristopili čustveno, boste zelo težko našli pravo rešitev zase, zato se oprite na razum, sicer … Preberite več.

DEVICA (24. avgust - 22. september)

Prepogosto se obremenjujete s stvarmi, na katere ne morete vplivati, in tudi tokrat bo tako, saj vas čaka … Preberite več.

NE SPREGLEJTE: brezplačno vedeževanje!

Vas zanima, kakšna bo POMLAD 2024? Izkoristite svojih PET MINUT BREZPLAČNEGA POGOVORA z našimi izkušenimi vedeževalci in pokličite na telefonsko številko 01 600 77 00.

brezplacnih-5-minut-2_1.1.2.3 | Foto:

TEHTNICA (23. september - 23. oktober)

Na finančnem in ljubezenskem področju vas čakajo premiki, na katere čakate že dlje časa in ki vam bodo omogočili, da … Preberite več.

ŠKORPIJON (24. oktober - 22. november)

Čaka vas nekoliko živčen teden, v katerem boste morali vse svoje odločitve sprejeti mirno in razumsko ... Preberite več.

STRELEC (23. november - 21. december)

V tem tednu boste bolj odprti za novosti, zlasti v ljubezni. Ker se boste končno otresli okov preteklosti in ... Preberite več.

KOZOROG (22. december - 20. januar)

Nebo bo meja, zato v tem tednu ne čakajte, da se nekaj preprosto zgodi, ampak ukrepajte. Uresničite svoje načrte, saj … Preberite več.

VODNAR (21. januar - 18. februar)

Z odprto komunikacijo boste pregnali vse dvome in skrbi. Ne podcenjujte moči besed, ampak spregovorite in … Preberite več.

RIBI (19. februar - 20. marec)

V tem tednu bo v ospredju posel, zato lahko pričakujete, da bo ljubezensko področje potisnjeno na stranski tir … Preberite več.

Odkrijte spomladanske skrivnosti z brezplačnim vedeževanjem!

Se sprašujete, kaj vam prinaša POMLAD na področju ljubezni, financ in kariere? Pokličite na 01 600 77 00 in izkoristite posebno ponudbo: pet minut brezplačnega pogovora z najboljšimi vedeževalci.

brezplacnih-5-minut-2_1.1.2.4 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je ZEN21 D.O.O. 

Ne spreglejte