Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
7. 9. 2014,
14.09

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

top 10

Nedelja, 7. 9. 2014, 14.09

8 let

Top 10 zvezdnikov z milijonskimi zavarovanji delov teles

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Trend zvezdniških zavarovanj je v prvi polovici 20. stoletja postavila že Betty Grable, ki je svoje noge je zavarovala za milijon dolarjev. Danes to počnejo tudi številni drugi slavni obrazi.

Da si zvezdniki zavarujejo dele telesa, ki jim prinašajo največje dobičke, smo se že navadili. Nekoliko pa nas še vedno zbode, ko vidimo, o kakšnih zneskih sploh govorimo. Veliko pozornosti je bila deležna lastnica slavne ritke, Jennifer Lopez. Namigovalo se je namreč, da je svojo zadnjo plat zavarovala za kar 300 milijonov! J Lo je govorice sicer nekoliko dvoumno zanikala. Poglejmo deset primerov zavarovanj delov teles, ki so vredni več od vašega domovanja, avtomobila in še česa skupaj.

Holly Madison – prsi za milijon dolarjev

Nekdanje dekle Playboyevega očeta Hugha Hefnerja je nekoč izjavilo, da je slišalo, da si ljudje pogosto zavarujejo dele telesa. "Zakaj pa ne? Če se karkoli zgodi mojim prsim, bi bila več mesecev odsotna, pri tem pa bi verjetno ostala brez milijonskega zaslužka," je leta 2011 izjavila plavolaska, ki se zdaj lahko pohvali z dvojčicama, vrednima milijon dolarjev.

Heidi Klum – noge za 2,2 milijona dolarjev

Heidijina desna noga je vredna 1,2 milijona, leva pa milijon dolarjev. In zakaj razlika? "V Londonu sem morala k "cenilcu", ki preveri, v kakšnem stanju so noge. Na levi imam brazgotino, ker sem padla na steklo, zato je ta noga cenejša od druge," je nekoč izjavila manekenka.

Jeff Beck – prsti za 10 milijonov dolarjev

Legendarni rocker si je med rezanjem korenčka ponesreči odrezal konico prsta. Kirurgi so škodo sicer popravili, a glasbenik v prihodnje ni želel tvegati. Vsak prst na roki si je tako zavaroval za milijon dolarjev.

David Beckham – vse telo za 195 milijonov dolarjev

Nogometni zvezdnik se je leta 2006 zavaroval za 200 milijonov dolarjev, kar je bilo najdražje osebno zavarovanje v svetu športa na sploh. In danes? 195 milijonov dolarjev.

Gene Simmons – jezik za milijon dolarjev

Basist zasedbe Kiss je znan po svojem vedno iztegnjenem dolgem jeziku. Ko je bila zasedba na vrhuncu uspešnosti, naj bi si ga zavaroval za milijon dolarjev.

David Lee Roth – sperma za milijon dolarjev

V poznih sedemdesetih je imel zvezdnik veliko oboževalk, ki jim je namenjal veliko pozornosti, predvsem tiste med rjuhami. Da bi se zaščitil pred mogočimi tožbami za očetovstvo in preživnino, naj bi svojo spermo zavaroval za milijon dolarjev.

Bruce Springsteen – glas za šest milijonov dolarjev

Glasbenik naj bi svoje glasilke že v osemdesetih zavaroval za šest milijonov dolarjev. A ni edini, podobno naj bi storila tudi Bob Dylan in Rod Stewart.

Daniel Craig – vse telo za 9,5 milijona dolarjev

Zadnji agent 007 je vrtoglavo zavarovanje sklenil med snemanjem filma o Jamesu Bondu, saj je številne kaskaderske scene posnel kar sam. "To mu dovolimo, ker to zmore," je pojasnil kaskaderski direktor Gary Powell. "Craig hoče gledalcem, ki so prišli gledat njega, pokazati sebe."

Kylie Minogue – zadnjica za pet milijonov dolarjev

Avstralska miniaturna zvezdnica naj bi svojo zadnjico zavarovala za pet milijonov, čeprav niti njej ni povsem jasno, zakaj je tako opevana. "Čar je v dimu in ogledalih. Dobim ogromno pomoči, da sem videti tako, kot sem," je nedavno izjavila.

Keith Richards – roke za 1,6 milijona dolarjev

Kitarist Rolling Stonesov ljudem rad pokaže sredinec, kot je nekoč izjavil, pa si je roke zavaroval ravno zato, ker se boji, da bo koga preveč užalil in mu bo kdo zlomil prste. No, v resnici ima v celoti zavarovani obe roki, sredinci pač pridejo zraven.

Ne spreglejte