Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 1. 2015,
12.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 28. 1. 2015, 12.53

8 let

Zvezde hrvaški predsednici napovedujejo mednarodno slavo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Med predsedniško kampanjo naj bi se v volilnem štabu Kolinde Grabar Kitarović posvetovali tudi z astrologinjo. Bodo zvezde in planeti eno od političnih orodij predsednice tudi v prihodnje?

Zagrebška astrologinja Anđelka Subašić ni astrologinja kar tako, je namreč specializirana. Ukvarja se predvsem s poslovno in politično astrologijo, zato med njenimi strankami ne manjka državnih funkcionarjev, poslovnežev in bankirjev. Kot navaja hrvaški Kurir, naj bi bila med njimi tudi Kolinda Grabar Kitarović, za nasvete naj bi se namreč na njo med predsedniško kampanjo obrnili njeni svetovalci.

Astrološke napovedi volitev pred osmimi leti so se uresničile "Kolindo Grabar Kitarović sem spoznala leta 2007, ko je med parlamentarnimi volitvami gostovala na reški televiziji," spomine Anđelke Subašić navaja spletna stran Kurir. "Pozneje sem imela svojo televizijsko oddajo z naslovom U duši, kjer sem predstavljala astrološke napovedi in analizirala aktualne dogodke. Takrat je eden od urednikov poklical Kolindo, naj spremlja obetajoče volilne rezultate, ki so jih predstavili v oddaji."

Kolinda Grabar Kitarović si je ogledala takratne astrološke napovedi volitev. Te je, kot navaja Kurir, komentirala z besedami: "Nemogoče je, da bi se to zgodilo." Astrologinja je bila kljub dvomu političarke prepričana o svojem prav. Z nasmehom na obrazu ji je, ko sta se po oddaji spoznali, rekla, da ji mora, če se bodo napovedi, torej zmaga HDZ, uresničile, obljubiti, da bo prišla k njej na televizijo.

In obljubo je hrvaška političarka, takrat še diplomatka, držala.

Vse je bilo v zvezdah Očitno je bilo res vse zapisano v zvezdah, tako da Kolinda Grabar Kitarović ni imela druge izbire, vsaj glede na astrološke napovedi.

"Kolindi sem naredila astralno karto, v kateri je jasno razvidno, da ima veliko možnosti za uspeh v politiki. Položaj zvezd in planetov v njenem horoskopu zanjo predvideva visok mednarodni politični položaj, ki je povezan z vojsko," njeno politično usodo prebira astrologinja.

"S predsednico nisem prijateljica. V stiku nisva bili že osem let. Res pa je, da imava veliko skupnih prijateljev in nekateri med njimi so se pred letom dni obrnili name s prošnjo, da pogledam nekatere astrološke vidike njene predsedniške kampanje. To sem tudi storila in jim dala nekaj nasvetov glede Kolindinih političnih dejanj v določenih situacijah," navaja Anđelka Subašić.

In ti skupni prijatelji, ki so se za nasvete obrnili tudi k zvezdam in planetom, so bili prav člani njenega volilnega štaba, še poroča Kurir.

Poraz Josipovića na volitvah je videla v zvezdah Poraz Josipovića naj bi napovedale prav zvezde, pravi astrologinja. V horoskopu nekdanjega predsednika je namreč prebrala, da ga čakajo končevanje starih projektov in novi začetki.

Ne spreglejte