Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 8. 2023,
15.43

Osveženo pred

8 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

Natisni članek

utopitev Mehika smrt pevec

Petek, 18. 8. 2023, 15.43

8 mesecev, 2 tedna

Znani pevec žaluje za hčerko, ta je utonila med kopanjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69
Luis Angel 'El Flaco' | Mehiški pevec Luis Ángel Franco 'El Flaco' je za svojo pastorko Mario skrbel kot za svojo hčerko, zato ga je njena smrt še toliko bolj užalostila. | Foto Profimedia

Mehiški pevec Luis Ángel Franco 'El Flaco' je za svojo pastorko Mario skrbel kot za svojo hčerko, zato ga je njena smrt še toliko bolj užalostila.

Foto: Profimedia

V znanem mehiškem letovišču Mazatlán je utonila 21-letna María Fernanda Robles, pastorka znanega mehiškega pevca Luisa Angela "El Flaca", umrla je med nočnim kopanjem s skupino prijateljev.

Le nekaj ur pred omenjenim dogodkom je María Fernanda na svojem Instagramovem profilu objavila fotografijo, na kateri pozira s prijateljico. Javnost je dekle spoznala predvsem kot vplivnico, ki ji na Instagramu sledi več kot 40 tisoč ljudi, z njimi pa je pogosto delila svoje izkušnje s potovanj ter fotografije in videe z nočnih zabav.

Kot poročajo nekateri mediji, je Maria utonila v Mazatlánu v ponedeljek okoli 4.40 zjutraj. Po poročanju lokalnih medijev je v zgodnjih jutranjih urah šla v ocean z vsaj še dvema prijateljema, ob tem pa naj bi bila tudi pod vplivom alkohola. V težavah se je zaradi valov in močnih tokov znašel tudi njen prijatelj, a ga je prijateljici uspelo potegniti na varno na plažo Cerritos. Čez nekaj ur pa so truplo Marie, te jim ni uspelo rešiti, zagledali ob obali.

Darren Kent
Trendi Pri 36 letih umrl igralec iz Igre prestolov

Javnosti je pevec potrdil žalostno novico

Javnosti je žalostno novico sporočil tudi njen očim in 36-letni pevec Luis Ángel Franco "El Flaco", ki je potrdil smrt pastorke. "Moram naznaniti odhod svoje hčerke Marie Fernande. To je največja bolečina, ki jo človek lahko občuti. Cenim vsa sporočila podpore in ljubezni, ki sem jih prejel. Prosim vas, da razumete to bolečino, ki jo čutim, in cenim vašo empatijo," je zapisal mehiški pevec in prosil za zasebnost v teh težkih časih.

Mario Fernando je njena mati, Mari Cruz Robles, rodila, preden je spoznala El Flaca, vendar je pevec dekle posvojil in jo vzgajal kot svojo hčerko ter ji bil kot oče vse do njene smrti. Čeprav sta se z njeno mamo Mari Cruz ločila že pred desetimi leti, je s pastorko ostal v tesnih stikih in jo je podpiral. Poleg pokojne pastorke ima pevec z Mari Cruz še dva otroka, 19-letno Ángelo in trinajstletnega Luisa, poroča DailyMail.

El Flaco je v Mehiki priljubljena osebnost z bogato glasbeno kariero, vključno z delom v skupini Los Recoditos, poroča Hola.

Daniel Sancho Bronchalo
Novice Sin znanega španskega igralca obtožen umora: na Tajskem razkosal moškega
Ne spreglejte