Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 3. 2020,
17.39

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,44

Natisni članek

Kristen Bell Dax Shepard najemnina Koronavirus

Torek, 24. 3. 2020, 17.39

4 leta, 1 mesec

Slavni par zaradi koronavirusa najemnike oprostil najemnine #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,44

Igralca Kristen Bell in Dax Shepard sta se odločila za velikodušno gesto. Od najemnikov, ki bivajo v stavbah, katerih lastnika sta, v aprilu ne bosta zahtevala najemnine.

Slavni par se namreč zaveda, da se je zaradi izolacije mnogo ljudi, ne le v Ameriki, temveč po vsem svetu, znašlo v hudi finančni stiski, saj so skoraj čez noč ostali brez služb in prihodka. Zato sta se odločila pomagati vsaj tistim, ki jim lahko pomagata – svojim podnajemnikom.

Slavni par je svojim najemnikom sporočil, da za april ne rabijo plačati najemnine. | Foto: Getty Images Slavni par je svojim najemnikom sporočil, da za april ne rabijo plačati najemnine. Foto: Getty Images

Kristen Bell in Dax Shepard sta namreč lastnika dveh stanovanjskih stavb v Los Angelesu, katerih upraviteljica je po poročanju portala TMZ Daxova sestra. Prav ona naj bi pretekli konec tedna vsem najemnikom stanovanj poslala elektronsko sporočilo z dobro novico, da jim v aprilu ne bo treba plačati najemnine.

E-pošta je menda vsebovala še nekaj spodbudnih besed ter obljubo, da bodo glede na hitro spreminjajoče se razmere zaradi širjenja okužbe z novim koronavirusom tudi v prihodnje iskali skupne rešitve.

Trendi Medtem ko Severina čisti, Igor poležava na kavču #video

Številni zvezdniki sicer te dni svoje zveste oboževalce prek družbenih omrežij ves čas spodbujajo, naj ostajajo doma in spoštujejo navodila o izolaciji ter naj se izogibajo vsem družbenim stikom. Prav tako jim dajejo zamisli, kako naj si sami doma krajšajo čas, kako naj otroke poučujejo na domu, kako si pravilno umivati roke in podobno.

Glasbeniki pa te dni za oboževalce tudi pripravljajo brezplačne koncerte na svojih profilih na Instagramu. Nekaj utrinkov domačih nastopov si oglejte v videu zgoraj.

DeVito in De Niro
Trendi Filmska veterana Američane pozivata, naj ostanejo doma #video
Trendi Znani raper o karanteni: Veliko ljudi se bo zredilo
Ne spreglejte