SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sina slavnega igralca aretirali zaradi droge

2

termometer

Indio, sin slavnega igralca Roberta Downeyja Jr., ima težave s policijo. Aretirali so ga zaradi posedovanja kokaina.

Dvajsetletnega sina zvezdnika filmov Iron Man je včeraj popoldne v Los Angelesu policija aretirala zaradi posedovanja kokaina. India so aretirali v vzhodnem delu Hollywooda. Kitarista in pevca so pozneje izpustili, a je moral plačati 7.500 evrov varščine.

Oče mladega glasbenika, igralec Robert Downey Jr., je že podal izjavo o sinovi aretaciji. "Na žalost ima pri odvisnosti vlogo tudi genetska zasnova. Indio je na žalost to dobil od mene, a ima podporo družine. Skupaj z njim smo odločeni, da bo poiskal pomoč, vem pa, da je mlad moški, ki je sposoben to navado opustiti. Hvaležni smo šerifu in njegovim sodelavcem za opravljeno delo, upam, da bo tudi Indio kmalu lahko napisal svojo zgodbo s srečnim koncem," je povedal slavni igralec, pri čemer je Downey Jr. spomnil, da je podobno bitko proti drogam pred leti bil tudi sam.

Robert je bil dolga leta odvisnik, takšne težave pa je imel tudi njegov oče. Robert je mamila prvič vzel pri osmih letih, v najhujšem obdobju, od leta 1996 do 2001, je bil odvisen od heroina in kokaina obenem, več let pa je preživel tudi v ječi. Vse od leta 2003 je ozdravljen in je zelo uspešen igralec.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin