SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Selena Gomez Justina Bieberja spravila v jok

1

termometer

Igralka Selena Gomez je v eni od številnih pogovornih oddaj povedala, da je Justina Bieberja spravila v jok in da je zadovoljna s svojim samskim stanom.

Selena Gomez je novinarju Davidu Lettermanu priznala, da ni več v zvezi z Justinom Bieberjem in da je srečno samska. Ko je njun pogovor stekel, je Letterman povedal, da je Justina na zadnjem intervjuju spravil v jok, Selena pa se je na to odzvala s smehom in besedami: "Potem nisi edini, sva že dva."

Poleg tega, da je Selena srečno samska, naj bi zdaj sklenila, da mlajši fantje ne pridejo več v poštev. Odločena je, da bo njen naslednji moški nekdo, ki je odrasel in ve, kdo je, saj se ji zdi, da se Justin še vedno išče in je to zanjo preprosto preveč naporno.

"Seleni gre po razhodu z Justinom odlično in počuti se, kot da je bilo breme odstranjeno, zdaj ko nima več opravka z njim. Odkar sta se razšla, se ji zdi, da je njegovo vedenje v javnosti sramotno. Spremenil se je v točno takšno osebo, s kakršno ona nikoli ne bi bila v zvezi," je povedal vir blizu pevki.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin