Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
31. 8. 2014,
20.11

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Brad Pitt Angelina Jolie Jay Z

Nedelja, 31. 8. 2014, 20.11

7 let, 12 mesecev

Poroke slavnih, o katerih še vedno vemo zelo malo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V duhu nedavne poroke Brada Pitta in Angeline Jolie, ki je potekala brez medijskega pompa, se velja spomniti še na nekaj drugih porok slavnih, o katerih je še vedno zelo malo znanega.

V zvezdniškem svetu je kar nekaj parov, ki so se odločili, da bo vsaj njihov poročni dan za medije nedostopen. Odločili so se, da bodo tega preživeli le v krogu najbližjih in da o tem v javnosti ne bo prav veliko znanega.

Beyonce in Jay Z

O zvezi med Beyonce in Jay Z-jem se je od nekaj veliko govorilo in pisalo. Mediji so ju spremljali skoraj na vsakem koraku, kot se zdaj na glas sprašujejo tudi o tem, ali imata zakonske težave. A kljub vsemu se je glasbenikoma uspelo poročiti na skrivaj. Obred je potekal v New Yorku v stanovanju Jay Z-ja.

Penelope Cruz in Javier Bardem

Španska igralca sta se, preden sta se zaljubila, poznala že leta. Poročila sta se leta 2010 na Bahamih. Penelope Cruz je nosila obleko s podpisom Johna Galliana. To pa je tudi skoraj vse, kar je znano o njuni poroki.

Jennifer Garner in Ben Affleck

Igralca sta se spoznala med snemanjem filma Pearl Harbor leta 2001, vendar se takrat še nista zaljubila. Iskrice so med njima preskočile tri leta pozneje med snemanjem filma Daredevil. Postala sta par, Jeniffer Garner je zanosila, nato pa sta se na skrivaj tudi poročila.

Gwyneth Paltrow in Chris Martin

Igralka in pevec skupine Coldplay, čeprav zdaj že ločena, sta novinarje o lokaciji in terminu svoje poroke sicer obvestila. Vendar nobeden od predstavnikov medijev njune poroke v Santa Barbari na koncu ni našel.

Natalie Portman in Benjamin Millepied

Natalie Portman in Benjamin Millepied sta se spoznala med snemanjem filma Črni labod, za katerega je Francoz ustvaril koreografije. Igralki pa vloga balerine ni prinesla le oskarja, temveč tudi moža. Par se je poročil leta 2012 v Kaliforniji.

Gisele Bündchen in Tom Brady

Čeprav paru hoja po rdeči preprogi z roko v roki ni tuja, si na svoji poroki v Kostariki leta 2009 nista želela fotografov.

Ne spreglejte