Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 12. 2011,
18.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Paris Jackson Michael Jackson Ellen DeGeneres

Sreda, 14. 12. 2011, 18.42

8 let

Paris Jackson razkrila, kako je njen oče vplival na njeno življenje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Paris Jackson, hčerka legendarnega Michaela Jacksona, je v oddaji Ellen DeGeneres razkrila, zakaj želi postati igralka in kakšne nasvete ji je dajal njen oče.

"Vedno mi je dejal, da naj si vedno zapomnim, kar mi je povedal. Vse njegove nasvete sem si zapomnila," je televizijski voditeljici Ellen DeGeneres povedala komaj 13-letna Paris Jackson. Med drugim je tudi razkrila, da je njen oče Michael močno vplival na njeno življenje. Zaradi njega pa se je tudi odločila postati igralka.

"Oče je igral v filmu Moonwalker, vedela sem, da zna zelo dobro peti, vendar nisem vedela, če zna tako dobro tudi igrati. Ko sem videla ta film, sem si želela postati takšna kot on," je povedala Paris, ki se bo lahko tudi sama preizkusila v filmu Lundon's Bridge and the Three Keys.

Michael Jackson pa je s svojo hčerko pogosto vadil različne improvizirane prizore. "Skupaj sva improvizirala. Dal mi je scenarij in mi povedal, da bom morala v prizoru zajokati in jaz sem zajokala na licu mesta," je še povedala Paris.

Ni marala nositi maske v javnosti

Michael Jackson je bil znan tudi po tem, da je vsem svojim otrokom, ko se je z njimi pojavljal v javnosti, na glavo poveznil masko. Paris je priznala, da nikakor ni marala nositi te maske. "Vedno sem se pritoževala, da je nošenje maske neumno. Ko sem malo odrasla, sem spoznala, da nas je hotel na ta način samo zaščititi. To pa je razložil tudi nam," je še razkrila Paris.

Danes pa ima Paris normalno otroštvo. "Ko sem prišla v svojo zdajšnjo šolo, nihče ni vedel, kdo sem. Tega sem bila zelo vesela, saj sem dobila priložnost, da imam normalno najstniško življenje," je še povedala Paris, ki ima sicer še starejšega brata Michaela Josepha in mlajšega brata Princa Michaela.

Ne spreglejte