SiolNET. Trendi Svet znanih
3,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Norčevanje iz kipa Tošeta Proeskega: "Če je to Toše, sem jaz Plenković"

3,14

termometer

Toše Proeski | Toše Proeski je umrl v prometni nesreči leta 2007. | Foto: Reuters
Toše Proeski je umrl v prometni nesreči leta 2007. Foto: Reuters

Makedonski zvezdnik Toše Proeski, ki je star komaj 26 let umrl v prometni nesreči, je v bližini kraja nesreče dobil kip. A številni se z njegovo podobo ne strinjajo, saj da nikakor ne spominja na pevca.

Makedonski pevec Toše Proeski, eden najbolj priljubljenih glasbenikov na Balkanu, je umrl v prometni nesreči leta 2007, star le 26 let.

V Novi Gradiški, blizu lokacije, kjer je umrl, so Proeskemu pretekli konec tedna postavili kip. A ta ni požel navdušenja, njegovi oboževalci in vsi tisti, ki so ga poznali, so na družbenih omrežjih komentirali, da kip ni niti najmanj podoben pokojnemu pevcu.

"Če je to Toše, sem jaz Jasmin Stavros."

"Dobro, da piše Toše."

"Če je to Toše, sem jaz Plenković."

"Niti Makendonci ga ne bi prepoznali."

"Mogoče je to Toše, a po prometni nesreči."

Kip Proeskega je izdelal kipar Slavko Bunić, odkritja pa so se udeležili veleposlanik Severne Makedonije na Hrvaškem Milaim Fetai, župan Nove Gradiške Vinko Grgić in župan občine Kruševo Tome Hristovski.

Makedonskega pop zvezdnika s klasično glasbeno izobrazbo je po odličnih koncertnih in televizijskih nastopih ter albumih, ki so se odlično prodajali, spoznalo tudi slovensko občinstvo.

Preberite še:

Toše Proeski Trendi Danes bi Toše Proeski praznoval 40. rojstni dan #video Toše Proeski Trendi Pred 11 leti je umrl Toše Proeski: to je bil njegov zadnji intervju
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin