Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 5. 2020,
21.51

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,42

11

Natisni članek

telovadba videz postava šport Helena Blagne

Ponedeljek, 11. 5. 2020, 21.51

3 leta, 11 mesecev

Naša glasbena diva pokazala fotografijo iz devetdesetih #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,42

11

Helena Blagne je pri 57 letih še vedno videti nadvse mladostna in je še zmeraj v odlični telesni pripravljenosti. Zasluge za to, da je tako, je mogoče pripisati športu, saj je ta že od nekdaj del njenega življenja, je zapisala tudi na Instagramu ob svoji fotografiji izpred več kot 20 let.

Na črno-beli fotografiji naša glasbena diva v rokah drži utež, čez čelo ima poveznjen telovadni trak, oblečen pa ima telovadni dres, ki je ob straneh pri bokih visoko krojen. Fotografijo, ki je nastala v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, je posnel eden od najuspešnejših fotografov tistega časa Stane Jerko, je Helena Blagne zapisala ob objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne) on

"Že takrat sem bila kot mlado dekle zelo zagreta za vse mogoče športne aktivnosti, od fitnesa pa vse do teka in gimnastike, spominjam se, da sem na eni od šolskih proslav ob dnevu mladosti nastopila celo na bradlji. Takrat še nisem slutila, da bo šport postal moja življenjska rutina. Še danes se namreč rada vržem v trenirko in grem teč, poprimem za kako utežko itd.," je še zapisala.

Na koncu zapisa pa se je še pošalila, da si vendarle kljub temu, da je šport še vedno del njenega življenja, ne prestavlja, kako bi se pri svojih "srednjih" letih in pri svoji konstituciji danes obnesla na bradlji.

Trendi Naša estradnica se je pokazala brez ličil #video

Helena je sicer pred kratkim prav tako na Instagramu objavila tudi kratek videoposnetek, v katerem je svojim sledilcem razkrila, v čem je po njenem mnenju skrivnost mladostnega videza ameriške prve dame Melanie Trump. Navedla je dobro genetiko, zdravo prehrano, redno telesno aktivnost, kakovostne kozmetične preparate in pa tudi to, da se moramo najprej dobro počutiti navznoter, če hočemo, da bomo dobro videti tudi na zunaj. Posnetek si lahko ogledate na vrhu članka.

Manca Špik, Helena Blagne, Tanja Ribič
Trendi Tri znane Slovenke razkrile, kako si gladijo gube
Ne spreglejte