Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 6. 2012,
13.43

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 19. 6. 2012, 13.43

7 let, 12 mesecev

Najodmevnejši spolni škandali nogometašev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nogometni zvezdniki se na vrhuncu slave pogosto zapletejo v najrazličnejše ljubezenske avanture. Kot kaže, pa je njihov najbolj priljubljen "hobi" druženje s prostitutkami.

Wayne Rooney

Pred dvema letoma je Wayne Rooney svetovne tabloide polnil s spodrsljajem z znano "višjerazredno" spremljevalko Jennifer Thompson. Sam skok čez plot niti ni bil tako pereč kot pa dejstvo, da je bila njegova žena v tistem času noseča. Jennifer je zgodbo takoj prodala medijem in povedala, da ji je Rooney za vsako spolno seanso plačal mastnih tisoč funtov. Kmalu se je izkazalo, da si je britanski nogometaš tudi v preteklosti privoščil kakšno ljubico, kar pa očitno njegovo ženo Coleen ni motilo, saj ga je kljub javnemu ponižanju vzela nazaj. Še vedno sta skupaj.

Ashley Cole

Čeprav sta Ashley in Cheryl Cole veljala za nova Beckhamova, se je njun "pravljični" zakon končal že po treh letih in pol. Angleškega nogometaša je izdala takrat 28-letna Sonia Wild, ki je pred vso svetovno javnostjo priznala, da ji je Ashley prek mobilnega telefona pošiljal gole fotografije in jo ob tem vabil na seks. Seveda je vabilo z veseljem tudi sprejela.

Robin van Persie

Nizozemski nogometaš je junija 2005 kar 14 noči preživel v zaporu. Obtožen je bil namreč posilstva nekdanje misice Sandre Krijgsman. Leto dni pozneje si je Krijgsmanova premislila in umaknila vse obtožbe ter povedala, da si je zgodbo izmislila, ker si je želela publicitete. Van Persie je sicer priznal, da sta imela z nekdanjo misico krajšo afero, a mu je žena vse oprostila.

John Terry

John Terry in Wayne Bridge sta bila prijatelja in klubska sodelavca. Vse se je končalo, ko je Terryju zadišalo Waynovo dekle Vanessa Perroncel. Terry naj bi imel z Vanesso kar štirimesečno razmerje, mediji so takrat pisali celo o tem, da naj bi ona vmes zanosila in da naj bi ji on plačal za splav v neki zasebni kliniki. Kmalu so se pojavila tudi namigovanja, da naj bi Vanessa imela kar nekaj aferic tudi z nekaterimi drugimi klubskimi nogometaši, kar je njen predstavnik za javnost takoj ostro zanikal. Terry je zaradi škandala izgubil kapetanski reprezentančni trak, Bridge pa se je odpovedal svetovnemu prvenstvu v Južni Afriki.

Mario Balotelli

Italijanski reprezentant si je v zadnjih letih nakopal sloves težavnega in neposlušnega nogometaša, v zadnjih mesecih pa je bilo v središču pozornosti njegovo ljubezensko življenje. Čeprav je imel zelo opevano razmerje z italijansko starleto Raffaello Fico, se je hkrati zabaval tudi z drugimi dekleti. Tako se je pred časom najprej oglasila Rooneyjeva prostitutka Jenny Thompson, ki je javnosti razkrila vse podrobnosti o svojem razmerju z nogometašem. Nekaj tednov pozneje pa se je oglasilo še neko drugo dekle, Chloe Evans, ki je povedalo, da se je z Mariom videvala kar dve leti, noči pa je preživljala v njegovi hiši, ko njegove zaročenke ni bilo. Raffaella je vse te zgodbe najprej preslišala in svojemu Mariu verjela, da se bosta poročila, a je tudi njej čez čas prekipelo in dala ga je na čevelj.

Franck Ribéry

Francoskemu nogometašu je leta 2010, nekaj mesecev pred svetovnim prvenstvom v Južni Afriki, grozila triletna zaporna kazen. Ribery se je znašel v veliki medijski aferi, ker naj bi imel spolne odnose z mladoletno prostitutko. V težavah se je tedaj znašel tudi njegov reprezentančni kolega Karim Benzema, ki je imel odnose z isto prostitutko. Nogometaša sta se ves čas branila, da nista vedela, koliko je bila stara prostitutka. Leto in pol pozneje ju je sodnik oprostil vseh obtožb.

David Beckham

Najbolj razvpita od vseh je domnevna ljubezenska afera Davida Beckhama. V medijih je aprila 2004 Rebecaa Loos sprožila pravi škandal, ko je razkrila, da je bila v postelji z Davidom Beckhamom. Zelo zgovorna nekdanja Beckhamova pomočnica je v trenutku postala glavna medijska zvezda, svoje zgodbe je uspešno prodajala medijem in z njimi zelo dobro služila. Kmalu se je oglasila še ena ženska, avstralska manekenka Sarah Marbeck, ki je razlagala, da je z Davidom spala dvakrat. V tistem obdobju je bila to ena najodmevnejših afer v Veliki Britaniji. Mnogi niso verjeli, da bo Beckhamov zakon zdržal. Danes sta z Victorio še vedno poročena in imata štiri otroke.

Ne spreglejte