Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
21. 9. 2013,
11.25

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

razhod zvezdniki Kim Kardashian Taylor Swift Frank Sinatra George Clooney

Sobota, 21. 9. 2013, 11.25

8 let

Najbolj nori zvezdniški razhod

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ko je zveze konec ali ko eden od partnerjev čuti, da je v zvezi vse umrlo, je najtežji del ločitev ali miren razhod. Zvezdniki imajo svoje načine, kako to narediti. Izbrali smo nekaj najbolj norih.

Po telefonu Čeprav številne ženske mislijo, da je George Clooney pravi mačo, moški v pravem pomenu besede, in si predstavljajo, kako lepo z njimi ravna, pa je George v resnici, ko gre za konec zveze, precej strahopeten. Prav nič moškega namreč ni bilo v njegovem dejanju, ko je svojo spremljevalko, s katero je preživel dve leti, Stacy Kiebler, preprosto zapustil prek telefona. George, res? Pa ravno ko smo pomislili, da je George čisto pravi moški od glave do pet.

S pomočjo tajnice Veliki igralec Jack Nicholson, ki mu nihče ne more očitati pomanjkanja igralskega talenta, naj bi v sedemdesetih in osemdesetih kar nekaj svojih ljubic, menda jih ni bilo malo, zapustil s telefonskim klicem, ki pa ga ni opravil sam, ampak ga je morala v njegovem imenu opraviti njegova osebna asistentka. Čeprav so številne zapuščene ljubice velikega Jacka sicer mislile, da gre za neslano šalo, so kaj kmalu videle, da je tajnica gospoda Nicholsona mislila še kako resno.

Na Instagramu Modernejši način javnega konca zveze z uporabo socialnega omrežja si je privoščil pevec Ne-Yo, ki je svojo zaročenko Monyetto Shawn zapustil kar s sporočilom ob fotografiji na Instagramu. In za piko na i je ob sporočilu objavil njeno fotografijo, na kateri prijateljicam kaže zaročni prstan. Kruto, kajne?

Zelo kratek telefonski klic Najbolj priljubljena ameriška country in pop pevka Taylor Swift je s svojim fantom Joejem Jonasom zvezo prekinila v 27 sekund dolgem telefonskem pogovoru. Pevka, ki je znana po tem, da rada poje o svojih nekdanjih fantih in koncih svojih zvez, je o tem uradno napisala dve pesmi.

S šopkom rož Pokojni pevec in filmski igralec, ki ga mnogi povezujejo z velikimi imeni ameriške mafije, Frank Sinatra, je imel zelo neoseben, a eleganten način, kako je zapuščal svoje ljubice. Ženskam je vedno poslal ducat vrtnic in ob njih sporočilo v slog ti si kot vrtnica, ki nikoli ne bo ovenela, jaz grem v življenju naprej in ti želim, da cvetiš še dolgo. Dramatični pristop in zlomljeno srce. Frank je vsaj imel svoj slog.

Na spletni strani Si predstavljate, da berete na primer Planet Siol.net in na njem preberete članek, da se vaš dragi ali draga za vedno poslavlja od vas in se ločuje? Podobna stvar se je zgodila nekdanjemu možu Kim Kardashian Krisu Humphriesu, ki je na spletni strani TMZ prebral, da se njegova Kim po 72 dneh zakona od njega ločuje. Temu se pa reče hitra informacija, ni kaj.

Ne spreglejte