Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
1. 8. 2016,
8.26

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

8

Natisni članek

Melania Trump golota fotografija New York Post

Ponedeljek, 1. 8. 2016, 8.26

6 let, 6 mesecev

Na plano prišle gole fotografije Melanie Trump

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

8

Slaba dva tedna po republikanski nacionalni konvenciji, ko je Melania dvignila prah zaradi plagiatorstva, je zdaj spet poskrbela za razburjenje.

Na dan so namreč prišle njene gole fotografije iz leta 1995, ko je v Evinem kostumu pozirala za neko francosko revijo za odrasle. Do povsem razgaljenih fotografij morebitne prve dame Melanie Trump se je dokopal New York Post in si jih lahko ogledate tukaj. Na naslovnici so zapisali: Melania Trump, kot je še niste videli.

Najbolj znano Slovenko na svetu je takrat v objektiv ujel francoski fotograf Alé de Basseville, ki je za New York Post obudil spomine na tisto fotografiranje. "Melania je bila odlična, ima fantastično osebnost in bila je zelo prijazna do mene." Izdal je še, da je Trumpova zdajšnja žena takrat delala pod imenom Melania K in da ji ni bilo niti najmanj nerodno zaradi golega poziranja.

Alé de Basseville je na svojem profilu na Instagramu prav tako delil fotografijo naslovnice:

Žgečkljive fotografije so bile objavljene januarja 2016 v moški francoski reviji Max, a so prave pozornosti deležne šele zdaj, ko se Melanijin mož Donald Trump bori za položaj predsednika ZDA, Melania pa lahko postane nova prva dama.

Donald, ki je Melanijin mož postal leta 2005, je že komentiral "najdbo" New York Posta: "Melania je bila eden najuspešnejših modelov, kar pomeni, da je pozirala za številne revije in naslovnice. Te fotografije so bile posnete, preden sva se spoznala in posnete so bile v Evropi, kjer so takšne fotografije pogoste in modne."

Oglasil se je tudi uradni svetovalec Trumpove kampanje Jason Miller in branil Melanio z besedami: "Te fotografije slavijo žensko telo kot umetnost. Prav ničesar se nima sramovati, je prelepa ženska."

 | Foto:

A to še ni vse ...

Le nekaj ur za tem, ko so objavili zgornjo novico, se je časnik dokopal še do veliko bolj žgečkljivih fotografij. Omenjeno fotografiranje je imelo očitno lezbično tematiko, saj so zdaj pricurljale še erotične fotografije Melanie s še enim golim modelom.

Na eni od fotografij Melanio manekenka Emma Eriksson objema od zadaj, na drugi pa jo v hlačnih nogavicah in seksi spodnjem perilu grabi za roko ter ji grozi s šeškanjem z bičem. V New York Postu so ob na novo odkritih fotografijah zapisali: "To je naša morebitna prva dama in poleg nje še druga."

Tudi na te fotografije je imel fotograf Alé de Basse­ville pripravljen komentar: "Vedno sem rad fotografiral več žensk skupaj, saj jih veliko sanjari o trojčku." O Melanii je spet našel same lepe besede in dodal, da je lezbična tema ni prav nič motila: "Ves čas je bila očarljiva. Smehljala se je, bila je vljudna in že takrat se je videlo, da je izobražena."

Zdaj čakamo še nov komentar Donalda Trumpa.

Ne spreglejte