Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 2. 2018,
15.21

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79

Natisni članek

povabljenci poroka Meghan Markle princ Harry

Torek, 27. 2. 2018, 15.21

6 let, 1 mesec

Na kraljevi poroki bosta tudi Harryjevi bivši

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79
Kolaž Harry, Meghan in bivši | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Devetnajsti maj, poročni dan britanskega princa Harryja in njegove izbranke, ameriške igralke Meghan Markle, se nezadržno bliža. Tudi seznam povabljencev je skoraj končan in na njem sta menda tudi Harryjevi stari ljubezni, Chelsy in Cressida.

Verjetno bi marsikatero nevesto motilo, če bi ji ženin rekel, da bo na poroko povabil nekdanja dekleta. A očitno je bodoča žena britanskega princa tako prepričana sama o sebi in o prinčevi ljubezni, da je to ne moti.

Britanski mediji namreč poročajo, da je princ Harry na seznam gostov dodal tudi svoji nekdanji dekleti – 32-letno Chelsy Davy, s katero se je z vmesnimi premori sestajal sedem let, in 29-letno Cressido Bonas, s katero je hodil dve leti.

Meghan očitno ne moti, da se bosta poroke udeležili tudi Harryjevi bivši. | Foto: Getty Images Meghan očitno ne moti, da se bosta poroke udeležili tudi Harryjevi bivši. Foto: Getty Images "Harry je ostal z obema dober prijatelj, zato bosta na ta dan tudi onidve tam," je za Daily Mail razkril vir, ki je blizu britanski kraljevi družini. "Z obema se je razšel na lep način in ob koncu romance ni bilo nobenih zamer. Mislim, da Meghan njuna prisotnost ne bo motila."

Zagotovo pa med povabljenci ne bo nekdanjega moža Meghan Markle, ameriškega producenta Trevorja Engelsona. Ta namreč pripravlja provokativno televizijsko serijo o ločenki, ki se na novo poroči in postane članica kraljeve družine, nato pa je z nekdanjim soprogom primorana biti bitko za skrbništvo nad njunimi otroki. Več kot očitno je našel navdih v resnični zgodbi, čeprav z Meghan v dvoletnem zakonu nista imela nič otrok.

Bo pa med povabljenci po nevestini strani zagotovo kar nekaj znanih imen, med drugim njeni dobri prijateljici, teniška igralka Serena Williams in igralka Priyanka Chopra.

Ne spreglejte