Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 12. 2013,
13.21

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sara Savnik

Petek, 6. 12. 2013, 13.21

5 let, 4 mesece

Mis Universe si želi praznikov brez pokanja petard

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Mis Universe Saro Savnik smo spoznali pred mesecem dni. In čeprav čas praznikov zaradi pokanja petard ni ravno njen najljubši, je lepotica vesela, da ga lahko deli s tistimi, ki jih ima rada.

Sara Savnik, mis Universe Slovenije 2013, je v otroštvu večkrat doživela presenečenje. Darila, ki jih je dobivala, so bila skromna, a so v njej izzvala močna čustva. "Dobri možje so me kot otroka vedno presenetili in mi izpolnili željo iz napisanega pisma. Vedno sem bila darila zelo vesela tudi, če tega mogoče ni bilo na seznamu, saj so me starši vzgojili, da moram biti za vsako darilo, ki ga dobim, hvaležna. A kot otrok se najbolj spominjam svoje prve punčke Barbie, ki so bile takrat zelo popularne, oblekice in čeveljčkov, ki so bili zraven," se spominja Sara, ki ima veliko lepih želja tudi letos. Tudi za vse nas. "V predprazničnem času svojim bližnjim ponavadi želim, da se jim izpolnijo vse skrite in manj skrite želje ter cilji! Ti so zelo pomembni! Seveda jim želim tudi zdravja, sreče ter vedno veliko ljubezni in da ostane oseba takšna, kot je, ker takšno imam najraje," pove Sara, ki je nekaj lepih želja pripravila tudi za nas. "Z dobrimi sekundami si narediš dobre minute, z minutami ure, z urami dneve, z dnevi tedne, s tedni mesece, z meseci leto in če se tega držiš, ne moreš imeti slabega leta. In ne pozabite: pozitivne misli prinesejo pozitiven rezultat," vas ob prehodu v novo leto spodbuja simpatična Primorka, ki v sebi za praznične dni nosi neizmerno željo.

Sara, ki je zaradi poka petarde pred leti izgubila sluh, pravi, da bi bili prazniki brez pokanja zanjo nekaj najlepšega. "Želim si, da bi letošnji december končno preživeli brez pokov petard – ja, saj vem, da sem optimistka! A tega si resnično zelo želim! Sicer pa je moja velika želja že od malih nog plavati z delfini, to vam lahko potrdi vsak, ki me pozna. Saj vem, same nemogoče želje imam," se smeji Sara. "Najbolj bom pa vesela, če bom lahko praznike preživela v krogu družine in prijateljev, saj me zaradi natrpanega urnika zdaj vidijo bolj malo," še pove.

Ne spreglejte