Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
16. 2. 2017,
6.59

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,88

Natisni članek

prva dama Donald Trump Melania Trump Benjamin Netanjahu Barron Trump Ivanka Trump

Četrtek, 16. 2. 2017, 6.59

6 let, 7 mesecev

"Melania ni zadovoljna s tem, kako se razpleta njeno življenje"

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,88
melania trump | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Na dan, ko je znanec družine Trump za revijo US Weekly razkril, da je Melania Trump nesrečna kot prva dama ZDA, se je Sevničanka prvič po inavguraciji uradno pojavila v svoji novi vlogi.

Melania je v Washingtonu stala ob svojem možu, predsedniku ZDA Donaldu Trumpu, ko je ta v Beli hiši sprejel izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja in njegovo ženo Saro.

Tako se je prvič po prisegi 20. januarja Melania uradno predstavila v svoji novi vlogi, saj se je odločila, da bo s sinom Barronom do konca šolskega leta ostala v New Yorku.

melania trump | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Potem ko sta z možem pred Belo hišo pozdravila svoja gosta, je Melania na tiskovni konferenci sedela poleg Ivanke Trump, a s svojo pastorko ni izmenjala skoraj nobene besede. Kasneje je Melania sama kot gostiteljica preživela nekaj časa s Saro Netanjahu. Ogledali sta si razstavo v muzeju Smithsonian, nato pa se udeležili državniške večerje.

"To so bile Donaldove sanje"

Melania je bila elegantna v belem kostimu Karla Lagerfelda, kljub njenim nasmeškom pa je revija Us Weekley isti dan poročala, da je v resnici nesrečna kot prva dama. V zadnjem mesecu je redko zapustila svoje stanovanje v New Yorku.

V reviji navajajo več virov, ki so blizu Melanii in družini Trump. Ti so razkrili podrobnosti iz njenega življenja v zadnjem mesecu in povedali, kako se je odzvala na velike spremembe. "Takšno življenje niso bile njene sanje. Bile so Donaldove sanje," je povedal njen prijatelj, stilist Phillip Bloch. "Iskreno rečeno, to je zahtevna vloga," je dodal. Drug vir je povedal, da noče zapustiti stanovanja v Trumpovi stolpnici ter da Barrona v šolo in iz nje vozijo tajni agenti.

"Sovraži to"

Je njen nasmeh iskren? | Foto: Getty Images Je njen nasmeh iskren? Foto: Getty Images Melania, ki skrbno varuje svojo zasebnost, je v ZDA iz Sevnice prišla leta 1996 zaradi svoje manekenske kariere. "Melania ni zadovoljna s tem, kako se je obrnilo njeno življenje. Nesrečna je," je še povedal vir in dodal: "Naj vas njeni nasmeški ne zavedejo. Sovraži to."

Več drugih virov je zavrnilo trditve, da je Melania nesrečna. Pravijo, da je "sprejela vlogo in odgovornosti prve dame" ter da podpira svojega moža. Preden je postala prva dama, je sina redno spremljala v šolo, zdaj pa tega noče. Razlog je v tem, da bi morali delno zapirati ceste na poti med stanovanjem in šolo, ko bi se po njih podala Melania s povorko tajnih agentov.

Najbolj srečna na Floridi

Melania je sto milijonov dolarjev vredno stanovanje po inavguraciji zapustila le nekajkrat. Ob neki priložnosti 30. januarja je odšla po opravkih, največkrat pa je stanovanje zapustila, ko se je odpravila v svoje druge domove. V začetku februarja se je možu pridružila na njegovem posestvu Mar-a-Lago v Palm Beachu na Floridi, naslednji konec tedna pa se mu je pridružila, ko je gostil japonskega premierja Šinza Abeja in njegovo ženo Akie. "Melania pravi, da je najbolj srečna na Mar-a-Lagu. Zelo rada ima Palm Beach," je povedal družinski prijatelj.

Ne spreglejte