Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 11. 2011,
12.07

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Razočarane gospodinje

Petek, 4. 11. 2011, 12.07

8 let

Marcia Cross ni niti malo podobna razočarani gospodinji Bree

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Postavna rdečelaska Marcia Cross, ki v televizijski seriji Razočarane gospodinje igra popolno Bree, pravi, da v resničnem življenju ni niti malo podobna liku, ki ga igra že osem let.

Marcia Cross je priznala, da zelo težko usklajuje svoje igralske obveznosti z družinskim življenjem. Marcia je namreč mama 4-letnih dvojčic, zato ima poleg svojih vsakdanjih igralskih obveznosti veliko dela z njima.

"Ljudje so vedno presenečeni, ko jim povem, da nisem tako organizirana, kot je Bree, ki jo igram v seriji Razočarane gospodinje. Bree je popolna in vedno organizirana, jaz pa nisem," je povedala 49-letna Marcia Cross. "Imam enake težave kot vse druge matere, ves čas pa poskušam ugotoviti, kako uskladiti svojo kariero z družinskim življenjem," je še povedala Marcia Cross.

"Vesela sem, da bosta moji hčerki naslednje leto začeli hoditi v vrtec, saj bom imela tako več časa, da jima bom stala ob strani, ko se bosta privajali na malo šolo," dodaja Crossova, ki bo imela naslednje leto več prostega časa, saj se bo iztekla zadnja sezona serije Razočarane gospodinje.

Marcia Cross bo tipična gospodinja Ker bo Marcia več časa preživela doma, se že zelo močno veseli svoje nove vloge, saj bo postala tipična ameriška gospodinja, ki bo skrbela za dom in svoje otroke. O svojih dveh hčerkah pravi, da sta si popolnoma različni. "Dvojčici sta si popolnoma različni. Eno zanima karate in je tako dobra, da se je že udeležila tekmovanja, druga pa želi postati plesalka. Kot vsaka mati želim spoštovati želje svojih otrok," je še povedala Crossova.

Marcia sicer še zadnje leto igra popolno gospodinjo Bree Van de Kamp, v preteklosti pa je igrala tudi zdravnico Kimberly Shaw v priljubljeni televizijski seriji Merlose Place.

Ne spreglejte