Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 10. 2014,
11.32

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Kylie Minogue

Petek, 17. 10. 2014, 11.32

1 leto, 8 mesecev

"Kylie je rekla, da se je imela res lepo, in obljubila, da se vrne"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Avstralska glasbena zvezdnica Kylie Minogue se je med turnejo ustavila tudi v naši prestolnici - sicer ni priredila koncerta, si je pa Ljubljano izbrala za postanek na poti iz Francije na Madžarsko.

Včeraj je Ljubljano obiskala Kylie Minouge, ki je sicer sredi turneje Kiss Me Once. V sredo je nastopala v francoskem Montpellieru, v soboto prireja koncert v Budimpešti, za postanek med naporno turnejo pa se je odločila kar v slovenski prestolnici. Zvezdnica se je sprehodila po središču Ljubljane in na Instagramu tudi objavila fotografijo, na kateri pozira na Šuštarskem mostu.

Prespala je v hotelu Vander v središču Ljubljane, nam je potrdil lastnik hotela Aleksander Vujadinovič. "Res je, bila je tukaj, a ni želela, da se o tem govori, dokler ne odide," je pojasnil.

Navdušena, da se lahko po mestu sprehaja brez varnostnikov

Govori se, da je pevka velika oboževalka hotelov, vključenih v verigo Design Hotels, v kateri je Vander tudi edini slovenski predstavnik, in se je želela tudi na poti iz Francije na Madžarsko ustaviti v katerem od njih. "Njena glavna zahteva je bila, da vse poteka v popolni tajnosti in da ima med obiskom mir," je pojasnil Vujadinović. A celo pevka sama ni pričakovala, kako zelo neopazna bo ostala: "Včeraj se je sprehodila po Ljubljani kar brez varnostnikov, kar je sicer v večjih mestih povsem nemogoče, in to jo je res navdušilo."

 | Foto:

Navdušena, kako lepi ljudje so v Ljubljani

"Rekla je, da se je resnično zaljubila v Ljubljano in da se bo zagotovo še vrnila, ker je imela ves čas obiska popoln mir in je končno lahko zadihala," je še povedal Vujadinovič in dodal, da je pevka navdušeno komentirala, "kako lepi ljudje so v Ljubljani".

Srečanje z županom

Po večerji v hotelski restavraciji se je s celotno koncertno ekipo odpravila ven zabavat, kar jim je uspelo povsem neopaženo, ob vsem tem pa je opravila tudi "protokolarni obisk" – srečala se je z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem. Menda na njegovo željo.

Ne spreglejte