Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 5. 2018,
9.29

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,74

1

Natisni članek

rdeča preproga obline manekenka Yulia Rybakova

Četrtek, 24. 5. 2018, 9.29

5 let, 11 mesecev

Kdo je oblinasta manekenka, ki je na rdeči preprogi pokazala spodnjice? #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,74

1

Odkar se ji je na rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu pripetila nezgoda z obleko – neznanec ji je stopil na vlečko in Yulia je pred fotografi obstala v spodnjicah – polni strani številnih svetovnih medijev. Ker pred tem o njej ni bilo prav veliko slišati, ji številni očitajo, da je bil pripetljaj z obleko skrbno zrežiran.

Če si pred nekaj tedni v katerikoli spletni iskalnik vpisal ime Yulia Rybakova, ni bilo veliko zadetkov. Če njeno ime in priimek iščeš v svetovnem spletu zdaj, so med prvimi zadetki članki o rdeči preprogi v Cannesu, kjer je doživela nezgodo z obleko in pred fotografi obstala zgolj in samo v spodnjicah.

Trendi Nezgoda na rdeči preprogi: pred fotografi ostala v spodnjicah #video

Zanimivo je, da je posnetek tega nesrečnega pripetljaja celo sama objavila na svojem profilu na Instagramu, a pod objavo so se zgrnili komentarji, ki jih verjetno ni ravno vesela. Številni so ji namreč očitali, da je vse skupaj sama zrežirala, da bi svet opozorila nase in postala prepoznavna.

Trendi Še ena manekenka, ki je ponosna na svoje obline #foto

Yulia je Rusinja, tako imenovana 'plus-size' manekenka, ki na družbenih omrežjih ves čas ponosno promovira sebe in svoje obline. Na Instagramu ima 679 tisoč sledilcev, na Facebooku pa precej manj – le borih 625.

A je na Instagramu veliko bolj aktivna. Tam namreč pogosto objavlja fotografije, na katerih kaže veliko gole kože. Nekaj njenih objav si lahko ogledate spodaj.

Ravno nasprotno pa se hočejo odvečnih kilogramov in oblin znebiti tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija, ki je na sporedu od torka do petka ob 21. uri na Planet TV.

V nocojšnji epizodi se bodo tekmovalci znašli v obdobju graščakov, poleg tega bodo videli, da znajo tudi ženske brcati žogo, in to celo bolje kot fantje. V hiši bo presenečanje pričakalo Majo, prav tako pa bomo ob masažah videli razgaljena telesa tekmovalcev. Šov si oglejte nocoj ob 21. uri na Planet TV.
Ne spreglejte