Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
30. 1. 2017,
15.37

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

Natisni članek

Camilla Parker Bowles princ Charles princ George nosečnost poroka Meghan Markle princ Harry princ William Kate Middleton

Ponedeljek, 30. 1. 2017, 15.37

7 let, 2 meseca

Kate noseča z dvojčkoma, Harry odpovedal poroko?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40
princ Harry, Kate Middleton | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Po nekaj tednih zatišja so se ponovno pojavile govorice, da je žena britanskega princa Williama noseča, pričakovala naj bi celo dvojčka. Manj razloga za veselje ima Williamov brat, princ Harry.

Pred tedni je britanska kraljeva družina potrdila, da se bosta William in Kate Middleton preselila v London. Razlog za to naj bi bila želja kraljice Elizabete II., da mladi par prevzame več kraljevskih dolžnosti, poleg tega pa bo njun prvorojenec princ George v britanski prestolnici začel obiskovati šolo.

Avstralska revija New Idea pa poroča, da je za selitev še en razlog – 35-letna Kate naj bi bila v veselem pričakovanju, kraljeva družina pa naj bi se povečala kar za dva člana, saj naj bi bila vojvodinja Cambriška noseča z dečkom in deklico.

"Ravno prav časa je minilo za novo nosečnost. Otroci bodo po starosti blizu skupaj, a ne tako blizu, da se Kate ne bi povezala z njimi kot majhnimi otroci," je New Idea citirala Katino staro prijateljico Jessico Hay.

Jessica je dodala, da sta Kate in William več kot pripravljena povečati svojo družino: "Kate nikoli ni hotela veliko otrok, a zdaj, ko je mati, se je odločila, da jih želi več. William bi jih z veseljem imel šest ali več."

Charles zahteval, da prekine z Meghan

Williamov mlajši brat Harry pa je imel še nedolgo tega v mislih le poroko s svojo novo srčno izbranko, ameriško igralko Meghan Markle. Ljubezen se je lepo razvijala, številni na Otoku so že slišali cerkvene zvonove, ko pa so Meghaninega starejšega polbrata aretirali, ker je z orožjem grozil svojemu dekletu, je bil to prevelik škandal za britanske modrokrvneže.

Harry je na zahtevo svojega očeta, prestolonaslednika Charlesa, ki je pod vplivom svoje žene Camille, pritisnil na svojega 32-letnega sina. Poroka je zdaj preklicana, svojemu dekletu pa se menda ni pripravljen odpovedati.

Ne spreglejte