Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
15. 6. 2014,
14.12

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nedelja, 15. 6. 2014, 14.12

8 let, 1 mesec

Jinny Ribič: Poznate tisti božanski občutek …

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Obožuje čokolado, je iskrena, kdaj tudi vzkipljiva. Predvsem pa ima lepotica Jinny Ribič velik čut za sočloveka in živali. Gostimo jo v rubriki 10 vprašanj za.

Jinny Ribič ste pred meseci lahko pogosto videli na naših straneh, saj je bila obraz naše akcije Planet izzivov. Misica in modna navdušenka se bo tudi letos odpravila na Tajsko obiskat svojo družino, še več o sebi pa razkriva v odgovorih na naših ponedeljkovih deset vprašanj.

1. Česa vas je najbolj strah? Najbolj me je strah tega, da bomo ljudje nehali biti ljudje, da bomo izgubili človeško bit, da bomo gledali proč, ko drugi trpijo. Sicer pa kač in čebel (smeh).

2. Najboljši nasvet, ki ste ga kdaj dobili, je? Vsako stvar za druge naredi tako, kot si želiš, da bi jo drugi naredili zate.

3. Kaj najraje počnete na prost sobotni večer? Poznate tisti božanski občutek, ko ležite na kavču, pokriti z odejo, imate polna usta pokovke ali čokolade in uživate ob dobrem filmu? No, to je to.

4. Vaš najbolj drzen načrt/želja za letošnje leto? Se posvetiti končevanju šolanja in obisk mojih starih staršev na Tajskem.

5. Vaša najboljša in najslabša lastnost? Najboljša? Hm … Po mojem mnenju iskrenost in zvestoba. Najslabša? Vzkipljivost.

6. Razvada, ki se ji ne morete upreti? ČO – KO – LA – DA

7. Koga bi najraje povabili na večerjo, kaj bi jedla in o čem bi se pogovarjala? Povabila bi tajskega kralja, kaj bi jedla, mi je vseeno, če je vegetarijansko, pogovarjala pa bi se o tem, kdaj bodo na Tajskem dokončno prepovedali jahanje slonov za turiste, kjer sloni zares trpijo.

8. S seboj imate le kovanec za en evro. Kaj bi kupili z njim? Čokolado, kaj pa (smeh).

9. Najbolj nora stvar, ki ste jo naredili v življenju? Skok s padalom. Adijo, pamet. Noro.

10. Ko boste nehali odgovarjati na ta vprašanja, boste … Nedelja je, torej bom lenarila, skuhala kosilo in še malo lenarila.

Ne spreglejte