Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 4. 2018,
10.50

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,37

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija hujšanje Mariah Carey

Petek, 27. 4. 2018, 10.50

6 let

Je Mariah Carey odkrila novo magično dieto?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,37

Zvezdnica Mariah Carey se je vse življenje borila z odvečnimi kilogrami, konec prejšnjega meseca, na podelitvi nagrad, pa se je zdela povsem prerojena. Ne le, da je v črni večerni toaleti sijala kot že dolgo ne, očitno je bilo tudi, da je močno shujšala.

Je pevka odkrila novo magično dieto, ki topi kilograme kot za stavo? Ali je imelo pri njeni nenadni preobrazbi prste vmes kaj drugega, nekoliko manj naravnega?

Tako je bila zvezdnica videti pred operacijo želodca in po njej. | Foto: Getty Images Tako je bila zvezdnica videti pred operacijo želodca in po njej. Foto: Getty Images

Govorice in namigovanja, da Mariah Carey svojih odvečnih kilogramov ni izgubila po naravni poti, so se pojavljale dlje časa, lani oktobra pa je v javnost prišlo, da je imela ameriška zvezdnica operacijo želodca. Pri tej operaciji, pri nas bolj znani kot obvod želodca, naredi kirurg v zgornjem delu želodca majhen žepek, ki je ločen od preostalega dela želodca. Ta žepek se hitreje napolni s hrano in hitreje smo siti.

Končno se počuti bolje

Neimenovani vir je za program Entertainment Tonight povedal, da je bila Mariah vedno zelo negotova in nesamozavestna, ko je bil govor o njeni teži. "Njena teža je zmeraj nihala in zaradi tega je bila nesrečna," je povedal vir in dodal: "Živi v popolnem zanikanju; drugi ji morajo iz njenih oblačil odstraniti etikete, da lahko ostane blaženo nevedna o svoji konfekcijski velikosti."

Drugi vir pa pravi, da se Mariah po operaciji in izgubi kilogramov končno počuti bolje in ima višje mnenje o sebi. To, da se v svoji koži zopet počuti izvrstno, se je videlo tudi na fotografijah za spomladansko številko revije V Magazine, ki so jih tako zvezdnica kot njeni oboževalci delili na Instagramu.

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Tekmovalci oddaje The Biggest Loser Slovenija pa pri izgubi svojih kilogramov ne morejo ubirati nobenih bližnjic in morajo svojo težo izgubiti po naravni poti. Kako se s tem izzivom spopadajo, lahko spremljate vsak dan od torka do petka ob 21.05.

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoser
Ne spreglejte