Indira pokazala svojega novega fanta #foto

Ena najprepoznavnejših tekmovalk iz prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija je na premiero serije Gorske sanje prišla s fantom.

Matic Kolenc in Indira Ekić v družbi zmagovalca TBLS Bojana Papeža, trenerja Jana Kovačiča in njegovega dekleta, prav tako trenerke Nives Orešnik
Matic Kolenc in Indira Ekić v družbi zmagovalca TBLS Bojana Papeža, trenerja Jana Kovačiča in njegovega dekleta, prav tako trenerke Nives Orešnik Foto: Ana Kovač

Indira Ekić je pred vstopom v šov The Biggest Loser Slovenija na Planet TV povedala, da se je za sodelovanje v oddaji odločila tudi zato, ker ji je nekdanji fant rekel, da se je preveč zredila, in ji s tem popolnoma zbil samozavest.

V šovu je izgubila skoraj 30 kilogramov in tudi po njegovem koncu nadaljevala zdrav način življenja. Nov list pa je obrnila tudi v zasebnem življenju. Indira je namreč na novo zaljubljena, njeno srce pa je osvojil osebni trener Matic Kolenc, s katerim je po koncu šova nadaljevala treninge.

Parček smo ujeli na premieri nove slovenske serije Gorske sanje, kjer sta se fotografom pustila ujeti - kako primerno - v srčku:

Gorske sanje, premiera Foto: Ana Kovač

Indira Ekić bo v drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, ki se na Planet TV začenja že 19. marca, sodelovala kot komentatorka v oddaji Od težaka do junaka. Prvič jo boste lahko gledali 21. marca ob 22.35.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno