SiolNET. Trendi Svet znanih
0,54

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralec z golimi rokami podrl železna vrata, da je lahko šel v službo #video

0,54

termometer

Dwayne Johnson je povsem upravičil svoj slavni vzdevek The Rock, kar v prevodu pomeni skala. Ker se zaradi izpada električnega omrežja vhodnih železnih vrat, ki so z dovozom povezovala dom, nikakor ni dalo odpreti, se jih je z golimi rokami lotil kar sam. In jih povsem uničil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

Zaradi nevihte je soseska, kjer živi Dwayne 'The Rock' Johnson, ostala brez električne energije. Posledično se glavna vrata, ki ločujejo igralčevo hišo od ulice in katerih sistem odpiranja in zapiranja deluje s pomočjo elektrike, niso mogla opreti.

Ker pa se je zvezdniku mudilo na snemanje, ekipa serviserjev pa bi do njega lahko prišla šele čez 45 minut, se je vrat z golimi rokami lotil kar sam. In jih, po fotografijah in posnetku sodeč, brez težav odlomil, nato pa se odpeljal na delo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

"Ne ravno moja najboljša ura, a človek mora iti na delo," je zvezdnik začel iskren in dolg zapis na svojem profilu na Instagramu. "Ker me je na stotine članov produkcijske ekipe čakalo, da pridem v službo, da bi lahko začeli z delavnim dnem, sem naredil, kar sem moral narediti. Potiskal sem, vlekel in trgal vrata povsem sam. Iztrgal sem jih iz opečnatega zidu, pretrgal sistem jeklene hidravlike in jih vrgel na travo. Moja ekipa varnostnikov se je kakšno uro kasneje dobila s tehniki in varilci, ki so menda bili v dvomih in celo malce prestrašeni. Ne ravno moja najboljša ura, a moral sem iti na delo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

V drugem zapisu se je zahvalil vsem vpletenim, ki so kasneje popravili nastalo škodo in sanirali vrata. Priznal je tudi, da je bil zaradi tega zares slabe volje. Naslednjič pa bi bilo vendarle bolj pametno, če bi preprosto preskočil ograjo in poklical Uber, a da to zagotovo ne bi bilo tako zabavno, se je še pošalil.

The Rock koktajl Trendi Zvezdnik razkril svoj recept za najboljši poletni koktajl #video The Rock poje Trendi Ko gora mišic prikupno zapoje: Koronavirus mora stran! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin