SiolNET. Trendi Svet znanih
1,42

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralec spregovoril o družinskem življenju

1,42

termometer

Ranko Babić
Ranko je doma obdan z veliko ženske energije, za katero pravi, da je zagotovo bolj umirjena in manj živčna kot fantovska. Foto: Planet TV

Ranko Babić in njegova izbranka Nataša sta se pred osmimi meseci razveselila še ene deklice, ki sta jo poimenovala Kaja. Njuna prvorojenka Taja je bila takrat stara že sedem let in je sestrico lepo sprejela. Igralca smo povprašali, kako se je navadil na toliko ženske energije okoli sebe in kako je biti oče dvema deklicama.

"Imeti ob sebi dve hčerki, je nekaj neverjetno lepega in posebnega," pove vedno zabavni igralec, ki ste ga na Planetu spremljali v kar dveh serijah - najprej v Eni žlahtni štoriji in nato še v Gorskih sanjah. "S punčkami pride tudi toliko nežnosti, objemov, crkljanja … To je res en čisto poseben svet."

Ranko Babić Trendi Ranko o ženinem porodu: Na trenutke me je imelo, da bi odkorakal ven

Ki pa zna biti za moški ego tudi precej zahteven. Ranko se namreč v želji, da svojima deklicama ugodi, igra pač tisto, kar si sami želita. In to so povsem dekliške igre. "Torej so na dnevnem redu ves čas barbike, dojenčki, konjički, čajanke … Prej sem vse to počel samo s Tajo, zdaj pa tudi osemmesečna Kaja posnema sestro in se še ona hoče z mano igrati vse te punčkaste stvari. Čeprav uživam v tem, pa moram odkrito priznati, da mi kar manjkajo kakšne moške igre, na primer avtomobili, sestavljanje kock in tako naprej," pove v svojem šaljivem slogu.

Ranko se s hčerkama pogosto igra dekliške igre, ob tem pa kakšen zabaven trenutek deli tudi s sledilci na družbenih omrežjih. Ranko se s hčerkama pogosto igra dekliške igre, ob tem pa kakšen zabaven trenutek deli tudi s sledilci na družbenih omrežjih. Foto: Facebook A vseeno opaža, da je energija v družini zaradi prisotnosti toliko žensk veliko bolj umirjena kot pri prijateljih, ki vzgajajo fante. "Ti so po mojih izkušnjah sodeč veliko bolj divji. Pri nas na primer ni tega, da bi se pogovarjal po telefonu in vmes rekel sogovorniku: 'Počakaj samo malo … Sinko, daj vžigalnik z rok. To je nevarno.' Punce nimajo teh vzgibov, da bi prijele v roke vžigalnik ali vžigalice in kaj vžgale," se pošali.

Taja, ki je od mlajše sestrice starejša kar sedem let, je malo Kajo zelo lepo sprejela. Med njima je namreč ravno toliko razlike v letih, da je dejstvo, da v družino prihaja nova članica, že povsem razumela. Ni bilo tistega tipičnega rivalstva in ljubosumja, o katerem poročajo nekateri starši, ki imajo med sorojencema manjšo razliko, pravi Ranko: "Res pa je, da sva jo z Natašo res dobro pripravljala na to, da ne bo več sama. Ne nazadnje je bila sedem let edinka, in to, da je morala nenadoma deliti pozornost, je neke vrste šok za otroka. Tako da je prve mesece vseeno zahtevala malo več pozornosti, a ni bilo posebnih težav. Kajo ima zelo rada in res je neverjetno videti, kako je tudi naša osemmesečna malčica vedno navdušena nad starejšo sestro. Ko pride Taja iz šole domov in jo Kaja zagleda, začne vriskati, brcati z nogicami, se smejati. Res se je med njima spletla posebna vez, in to je zelo zelo lepo videti."

Igralec, ki že nekaj let po Sloveniji navdušuje z zabavno predstavo Moška copata, se bo po 380 ponovitvah in več kot sto tisoč gledalcih od te predstave poslovil. "9. marca bom še zadnjič nastopil s predstavo v Špas Teatru v Mengšu, potem pa se jeseni vračam z nečim povsem novim. Kaj pripravljam, naj za zdaj ostane še skrivnost," nam je namignil.

ranko avp taksi Avtomoto Ranko Babič v vlogi taksista: Za par evrčkov te varno pripeljem domov Gorske sanje Planet TV Ranko Babić pokazal (skoraj) vse #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 15
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin