Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 4. 2020,
13.40

Osveženo pred

3 leta, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Natisni članek

Stanley Tucci koktajl Instagram negroni Koronavirus karantena

Sreda, 22. 4. 2020, 13.40

3 leta, 12 mesecev

Igralec je s prefinjenim mešanjem koktajla v karanteni navdušil splet #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22
Stanley Tucci | Stanley se je izkazal s prefinjenim mešanjem koktajla. | Foto Getty Images

Stanley se je izkazal s prefinjenim mešanjem koktajla.

Foto: Getty Images

Priljubljeni igralec Stanley Tucci je v karanteni svoji ženi namešal koktajl, posnetek in recept objavil na Instagramu ter v hipu postal zvezda mešanja koktajlov. 

Ameriški igralec italijanskega rodu Stanley Tucci si je v karanteni vzel čas in svoji ženi Felicity Blunt elegantno, kot pravi barman, namešal koktajl negroni.

Na svoj elegantni način je razložil, kako se naredi ta slavni koktajl, pri čemer je delil svoj nasvet, da je mogoče gin nadomestiti z vodko. Nato se je lotil priprave: dve merici gina, ena merica sladkega vermuta in ena merica camparija.

Mešanico je prelil v kozarec in razložil, da se lahko negroni postreže tudi v kozarcu za martini, za piko na i je dodal še malo pomarančnega soka in rezino tega sadeža. 

"Doma nosi pas!"

Ker je Felicity vse skupaj posnela, 59-letni igralec pa je nato posnetek delil na svojem Instagramu, so kmalu začele deževati pohvale tako na tem omrežju kot na Twitterju, kjer kar niso mogli prehvaliti Tuccijeve tehnike.

"Nič, prav nič ni name v teh zadnjih tednih delovalo bolj pomirjujoče kot način, kako je Stanley Tucci pripravil negroni," je zapisal neki uporabnik Twitterja.

Spet drugi so bili navdušeni tudi nad tem, kako urejen je bil, da si je celo nadel pas, čeprav je doma, v karanteni: "Stanley Tucci je tako urejen, tudi če je samo doma. On doma dejansko nosi pas, pas!" 

Oglasil pa se je tudi njegov soigralec iz filma Prvi maščevalec: Stotnik Amerika, Chris Evans, ki je razkril, da jim je Stanley med snemanjem tega filma redno pripravljal koktajle v svoji prikolici.

"On je pravi dragulj. Če mislite, da je kul, zabaven, hudomušen in očarljiv, to podvojite in ste šele na pol poti," je zapisal Evans.

Sicer pa Tucci ni le odličen pri koktajlih, temveč tudi pri kuhi, leta 2013 je celo izdal svojo kuharsko knjigo, imenovano The Tucci Cookbook.

Preberite več:

negroni
Trendi Eden najbolj priljubljenih koktajlov na svetu praznuje stoletnico
koktajl, barman
Trendi Najbolj priljubljeni koktajli na svetu: je med njimi vaš favorit?
Ne spreglejte