Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 7. 2013,
15.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

mis Slovenije izbor lepotno tekmovanje Nives Orešnik Kingston Matjaž Zupan Nuša Derenda Peter Lovšin

Sobota, 6. 7. 2013, 15.16

8 let

FOTO: Mis Slovenije na odru in za njim

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Konec tedna smo v Sloveniji dobili novo misico, najlepšo v deželi, kot radi rečemo. Naziv najlepše in še dva druga so pripadli 24-letni Novogoričanki Maji Cotič.

Maja, ki je poleg naziva najlepše dobila še naziv mis media in mis osebnosti, je bila seveda zmage vesela, nekaj trenutkov celo ni prišla do sape, a vseeno, konec dober, vse dobro. Slovenija je po dolgem času spet končno dobila javno izbrano mis in tudi prireditev v prestolnici je minila brez večjih incidentov.

Na odru so nastopajoči naredili dobro vzdušje, kar pa se od prekaljenih glasbenikov, kot so Kingostoni, Pero Lovšin, Nuša Derenda in Damiano Roi, pričakuje. Posebno presenečenje večera je bil povratek skupine California. Nekoliko prenovljen, z novo skladbo in staro preverjeno Ustavil bi čas, je Matjaž Zupan s svojo mlado ekipo dvignil vzdušje v dvorani. Očitno je bil skrajni čas in le upamo lahko, da s povratkom mislijo resno.

Voditeljica večera Jerneja P. Zhembrovskyy, ki je finalne lepotice za enega od izhodov tudi oblekla v lastno blagovno znamko, je suvereno opravila svoje delo, obenem pa, kot je treba, s pompom najavila novo mis Slovenije 2013 Majo, ki so jo zasuli konfeti, rože, glasba in obkolili fotografi.

Po končani prireditvi se je zabava preselila v preddverje prireditvenega prostora, kjer je Maja od številnih bliskavic verjetno v lica dobila že kakšen smejalni krč, malo pa jo je tudi bolela roka od številnih čestitk. Da o nogah, ki so bile ves dan v petah, ne govorimo.

Veliko znanih oseb se je sprehodilo tako po rdeči preprogi kot tudi do kozarčkov s pijačo. Zvezdniki in lepotice so kramljali med seboj, potem pa se je zabava preselila še v eno od ljubljanskih diskotek.

Naziv prve in druge spremljevalke sta dobili Laura Škvorc in Eva Matijaševič, Majo pa septembra čaka finalno tekmovanje za mis sveta.

Fotografije s tekmovanja in rdeče preproge si oglejte v fotogaleriji.

Ne spreglejte