SiolNET. Trendi Svet znanih
1,48

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jim Carrey bi Willa Smitha tožil za 200 milijonov dolarjev

1,48

termometer

Jaim Carrey. Will Smith. Chris Rock. | Carrey je bil najbolj razočaran nad tem, da je Smith podelitev oskarjev izrabil za osebni spopad z Rockom. | Foto: Reuters
Carrey je bil najbolj razočaran nad tem, da je Smith podelitev oskarjev izrabil za osebni spopad z Rockom. Foto: Reuters

Igralec Jim Carrey se je odzval na dejanje Willa Smitha, ta je na 94. podelitvi oskarjev mahnil Chrisa Rocka. Kritiziral je predvsem občinstvo, ki je Smitha ob prejemu nagrade za najboljšega igralca podprlo s stoječimi ovacijami. "Bilo mi je slabo," je Carrey dejal v oddaji CBS Mornings, kamor so ga sicer povabili na pogovor o filmu Sonic 2.

"Občutek sem imel, da je Hollywood s tem dejanjem izgubil svojo hrbtenico. Ugotovil sem, da nismo več kul klub," je povedal. Sam bi zahteval, da Smitha zaradi neprimernega dejanja pošljejo iz dvorane in ga aretirajo. 

Carrey je komentiral tudi dejanje Rocka, ki proti Smithu ne bo vložil tožbe. Meni, da se Rock pač ne želi ukvarjati z vso potrebno dokumentacijo in mediji. Dodal pa je, da bi sam, če bi bil na Rockovem mestu, Smitha tožil za 200 milijonov dolarjev.

Udarec je prišel od nikjer

"Video bo na spletu namreč ostal za vedno," je dodal. Meni, da bi lahko Smith le izrazil neodobravanje z Rockovimi besedami, pravice, da vstane in nekoga udari po obrazu le zaradi besed, pa nima. 

Novinarka je v nadaljevanju pogovora dejala, da je bilo videti, kot da se je dogajanje stopnjevalo že dalj časa. Carrey se z njo ni strinjal, meni, da je udarec prišel od nikjer, saj se v Smithovih mislih dogaja nekaj nenavadnega. "Želim mu le vse najboljše," je dodal. 

Will Smith Chris Rock Jada Trendi Will Smith sredi podelitve oskarjev mahnil Chrisa Rocka

Smith je uničil trenutek vsem prejemnikom nagrad

Smith se je po incidentu Rocku sicer javno opravičil, vendar Carrey tega dejanja ni komentiral. Dejal je le, da je veliko ljudi za prejete nagrade res garalo, Smith pa je zameglil in uničil trenutke prav vsem. "Proti Willu Smithu nimam ničesar. Naredil je ogromno dobrih stvari, ta incident pa ni bil primeren," je še dodal. 

Carrey je bil najbolj razočaran nad tem, da je Smith podelitev oskarjev izrabil za osebni spopad z Rockom. Meni, da je šlo za izjemno sebično dejanje.  

oskar Trendi "Nasilje ni v redu." Tak je odziv na dejanje Willa Smitha. Will Smith Trendi Po klofuti se je oglasil Will Smith, bo ostal brez oskarja?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin