Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 7. 2021,
15.12

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Natisni članek

skrbništvo Britney Spears

Ponedeljek, 19. 7. 2021, 15.12

2 leti, 9 mesecev

Britney Spears po očetu obračunala še s sestro #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Priljubljena pevka Britney Spears, ki še zmeraj bije bitko glede skrbništva, je s sledilci na Instagramu delila iskren zapis.

39-letna popzvezda Britney Spears je v razburljivi, s psovkami obarvani objavi na Instagramu ostro obsodila očeta Jamieja Spearsa, sestro Jamie Lynn Spears in kritike. V svojem zapisu je zatrdila, da ne bo več nastopala, dokler bo njen oče nadzoroval, kaj ima oblečeno, kaj reče, naredi in misli.

"Kako si ljudje, ki jih imam najraje, drznejo karkoli govoriti?" se je javno spraševala ameriška zvezdnica in dodala: "Kako si drznete javno govoriti, da vam je mar? Ste mi ponudili roko, ko sem se utapljala?"

Pevka je sledilcem sporočila, da ne bo nastopala na velikih odrih, dokler bo njen oče nadziral njene odločitve.  | Foto: Reuters Pevka je sledilcem sporočila, da ne bo nastopala na velikih odrih, dokler bo njen oče nadziral njene odločitve. Foto: Reuters

Vsem sledilcem, ki so kritizirali njene videoposnetke, je poppevka sporočila, da bo na svojih družbenih omrežjih od zdaj raje delila trenutke iz svoje dnevne sobe kot utrinke s koncertov v Las Vegasu.

Med pričanjem na sodišču je pevka skrbništvo svojega očeta označila za žaljivo in dejala, da je zaradi njega travmatizirana. Pri stališču jo je podprla tudi sestra Jamie Lynn, ki je do pred kratkim vztrajala, da noče biti povezana z bitko glede skrbništva nad zvezdnico.

Priljubljena pevka pa je nad svojo sestro močno razočarana. "Ni mi bilo všeč, da se je moja sestra pojavila na podelitvi nagrad in nastopila s priredbo mojih pesmi. Moja tako imenovana podpornica me je globoko prizadela," je zapisala pod objavo in dodala, da ji je skrbništvo ubilo sanje. 

Popzvezdnico so podprli številni ljudje. | Foto: Reuters Popzvezdnico so podprli številni ljudje. Foto: Reuters

"Vse, kar mi ostaja, je upanje in upanje je edina stvar na tem svetu, ki jo je težko uničiti … Kljub temu pa ljudje poskušajo tudi to," je še pripomnila slavna pevka in sledilcem sporočila, naj ji nehajo slediti, če jim niso všeč stvari, ki jih objavlja.

Preberite tudi:

Britney Spears
Trendi Britney Spears nikoli več na odru?
Lynne Britney Spears
Trendi Oglasila se je mama: Britney lahko sama poskrbi zase
Britney Spears
Trendi Britney Spears: Zdelo se mi je, da me hočejo ubiti
Ne spreglejte