Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 4. 2013,
11.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Veliki Gatsby

Torek, 2. 4. 2013, 11.26

8 let

Newyorški hotel Plaza v vzdušju Velikega Gatsbyja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Vsi ljubitelji Velikega Gatsbyja imate nov razlog, da se prijavite v hotel Plaza, saj so eno izmed suit popolnoma opremili v slogu Velikega Gatsbyja in zlate dobe jazza.

V hotelu Plaza, ki je bil priljubljen kotiček F. Scotta Fitzgeralda in njegove žene Zelde, so se odločili, da bodo v počastitev prihajajočega filma režiserja Baza Luhrmanna Veliki Gatsby eno suito opremili v slogu 20. let prejšnjega stoletja in jo poimenovali Velika Fitzgeraldova suita.

Prostor v slogu art decoja je napolnjen s predmeti luksuznega podjetja s pohištvom Restoration Hardware, predmeti iz filma, celotno Fitzgeraldovo kolekcijo knjižnih del in tudi fotoknjigami iz burnih 20. let.

274 kvadratnih metrov velika suita je v 18. nadstropju hotela, rezervacije zanjo pa bodo sprejemali od 22. aprila. Prva prenočitev bo mogoča 10. maja. Hotel v bližini Centralnega parka na 5. aveniji je v svoj bar vključil še več koktajlov na osnovi gina, jazz bend v živo, pa tudi prigrizke, kot so torta sacher s češnjami amarena, sadni žele in čokolada Jazz Age.

Bar s šampanjcem se je spremenil v bar Moët, ki ponuja ekskluzivne koktajle Moët Imperial Gatsby.

Obiskovalci bodo imeli možnost brskati po ekskluzivni kolekciji rekvizitov in kostumov iz prihajajočega filma, v katerem bodo blesteli Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan in Tobey Maguire.

Cynthia Scherer, direktorica prodaje in marketinga v hotelu Plaza New York, je povedala: "Praznovanje je dodalo le še eno plast bogati zgodovini in kulturni pomembnosti Plaze. Obiskovalci hotela Plaza imajo ne glede na to, ali bodo prenočili ali preprosto samo uživajo v obroku ali koktajlu, še en razlog za obisk hotela in uživanje v vzdušju , kakršno je bilo leta 1920."

Ne spreglejte