Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Petek,
13. 12. 2013,
14.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 13. 12. 2013, 14.34

8 let

Najbolj luksuzne destinacije za silvestrovo

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Za sanjače ali tiste, ki lahko: predstavljamo vam top destinacije, kjer lahko preživite letošnje silvestrovo. Ne samo na plaži, tudi v mondenem Aspnu. Vas zanimajo cene?

Vas zanima, koliko denarja lahko zapravite za prestižno potovanje za silvestrovo? Za vas smo poiskali nekaj priljubljenih destinacij, ki so prav gotovo vredne svojega denarja ali vsaj neskončnega fantaziranja o sanjskih počitnicah.

Madagaskar Madagaskar je četrti največji otok na svetu in se nahaja v Indijskem oceanu, ob vzhodni obali afriške države Mozambik. Afriška otoška država je znana po tem, da na njem domujejo nekatere zelo redke živalske vrste. Notranjost otoka ponuja raznoliko pokrajino – od travnatih planot do visokih vulkanov in obširnih gozdov s čudovitimi slapovi. Turistom ponuja sanjsko eksotično bivanje ob slikovitih peščenih plažah.

Turistični aranžmaji so od 1500 evrov po osebi, eden najdražjih znaša 4888 evrov in vključuje namestitev v udobnih bungalovih s čudovitim razgledom na kristalno morje brez televizije in z omejenim dostopom do telefona.

Kot Kate in William Nekaj več denarja boste morali odšteti za sanjske Sejšele, in sicer za bivanje na majhnem, komaj 2,01 km2 velikem zasebnem otoku North Island, kjer se gosti lahko nastanijo v resortu z 11 prestižnimi vilami. Šestdnevni paket za dve osebi vas bo v času novega leta stal kar 30.984 evrov.

North Island svojim gostom ponuja zasebno in mirno bivanje v neokrnjeni naravi, česar se dobro zavedata tudi Kate in William, saj sta tukaj preživela medene tedne.

Večni Maldivi Sanjate o tem, da bi vas na počitnicah razvajal zasebni butler? Nič lažjega! Seveda, če imate na tekočem računu vsaj 39.000 evrov , kolikor bi vas stalo nepozabno bivanje na Maldivih, v predsedniški vili s 700 m2 veliko teraso, zasebnim bazenom, dnevnim prostorom, tremi spalnicami, tremi kopalnicami, zunanjemu džakuziju in seveda butlerjem. V ceno je vključena silvestrska večerja.

Smučanje v mondenem Aspnu Aspen je eno najprestižnejših smučarskih središč na svetu, kjer boste med vijuganjem na beli strmini verjetno naleteli tudi na kakšnega znanega hollywoodskega zvezdnika. In prav zvezdniške so tudi cene za takšne počitnice.

Samo za dve povratni vozovnici iz Münchna boste v dneh pred silvestrovim odšteli od 1334 evrov pa tudi do 6258, odvisno od povezave, vmesnih postankov in letalske družbe.

Za sedemdnevno smučarsko karto boste za eno osebo odšteli od 503 evre naprej, za nastanitev pa od 50 do tudi 3000 evrov na noč, odvisno pač od števila zvezdic, ki si jih lahko privoščite.

Kaj pa najdražji hoteli v Evropi in Sloveniji?

Pariz, Hotel Four Seasons: Samo nekaj korakov od Elizejskih poljan se nahaja eden najznamenitejših hotelov na svetu, ki ponuja bogato opremljene sobe za prave sladokusce. Najcenejši najem sobe znaša 1250 evrov na noč, če pa si lahko privoščite še malo več, potem lahko prenočite tudi v kraljevskem apartmaju, ki meri kar 241 kvadratnih metrov. Najem takšnega apartmaja znaša kar 11.200 evrov.

Moskva, Ritz-Carlton Hotel: Če sanjate o pravi zimski in predvsem hladni zadnji noči v letu, potem je prava destinacija prav Moskva, ki petičnim gostom ponuja raznolik nabor nastanitev, najbolj luksuzna je gotovo v hotelu Ritz-Carloton, kjer boste v tamkajšnjem najdražjem apartmaju za nepozaben razgled na Rdeči trg plačali kar 11.900 evrov.

Ženeva, President Wilson Hotel: Če pa fantazirate o popolnem razgledu, ki vam ga ponuja ženevsko jezero, in pitje tople kave v 180 kvadratnih metrih velikem apartmaju, kjer imate na razpolago tudi velik koncertni klavir, potem je predsedniški apartma v ženevskem hotelu President Wilson Hotel ravno pravi za vaše potrebe. Kaj pa cena? Neverjetnih 25.200 evrov na noč.

Portorož, Hotel Kempinski: Tudi v Sloveniji lahko doživite sanjsko silvestrovanje. Hotel Kempinski v Portorožu ponuja poseben glamurozni paket, ki vam za 989 evrov obljublja dvodnevno bivanje v sobi Superior s pogledom na park, silvestrsko večerjo s petimi hodi, zabavo v znamenju hollywoodskih zvezdnikov in uporabo njihovega spa centra.

Maribor, Hotel Habakuk: V našem drugem hotelu s petimi zvezdicami, hotelu Habakuk, se boste lahko razvajali za nekoliko manj denarja, saj boste za njihov tridnevni silvestrski paket plačali 460 evrov na osebo. In kaj vključuje? Poleg nastanitve v dvoposteljni sobi in polpenziona tudi uporabo uslug v njihovem welnessu, novoletni ples in gala večerjo.

Ne spreglejte