SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Gosposko razvajanje telesa in duha v butičnem hotelu iz 19. stoletja

Oglasno sporočilo

Boutique Hotel Dobrna je historična vila, ki je od sredine 19. stoletja sprejemala goste iz vse Evrope. Prenovljen butični hotel je svoja vrata ponovno odprl v preteklem letu in svojim gostom ponuja razkošje v miru, zasebnosti in neokrnjeni naravi.

Stavba, zgrajena leta 1862, stoji na mestu nekdanje Novakove domačije, domačije rodbine, ki je imela na svoji posesti že od sredine 17. stoletja do sredine 18. stoletja gostilno in nekaj sob za prve kopališke goste.

V Termah Dobrna so želeli ostati zvesti bogati 600-letni tradiciji in slediti trajnostnemu razvoju, zato so se pri obnovi hotela odločili obdržati arhitekturne elemente te čudovite stavbe. Ohranilo se je veličastno stopnišče, ki goste popelje do trinajstih ekskluzivnih Superior, Deluxe in Premium sob

Dobrna_1 | Foto:

Dobrna_2 | Foto:

BUTIČNI WELLNESS ODDIH Z VSTOPOM V SAVNO

Paket Butični wellness združuje razkošje bivanja v štirizvezdičnem Boutique Hotelu Dobrna s sproščanjem in regeneracijo telesa v Deželi savn ter kulinaričnim razvajanjem s štirihodnim menijem v elegantnem ambientu a la carte restavracije Kamin.

Dobrna_3 | Foto:

Savnanje spada med najpogostejše oblike globinskega čiščenja telesa in kože, saj toplota pospeši prekrvavitev in odpiranje por. S pregrevanjem telo spodbudimo tudi k večji odpornosti, ki je na prehodu v hladnejše dni še kako dobrodošla. Dežela savn se razteza na 500 kvadratnih metrih in ponuja savnanje v finskih, turških in infrardečih savnah.

Dobrna_4 | Foto:

Za popolno sprostitev in razvajanje dopolnite svoje bivanje z bogato izbiro relaksacijskih ritualov ter ekskluzivnih neg za obraz in telo v masažno-lepotnem centru La Vita.

IZKORISTITE SVOJ TURISTIČNI BON

Če boste izbrali Boutique Hotel Dobrna za romantičen konec tedna v dvoje, wellness razvajanje ali preprosto umik v zasebnost, bo oddih edinstveno butično doživetje in nepozabna zgodba, ki jo boste želeli deliti.

Dobrna_5 | Foto:

Za vse pakete bivanja sprejemamo tudi turistične bone za leti 2020 in 2021, ki jih je treba izkoristiti do konca leta.

Preverite posebno ponudbo bivanja na tej povezavi in rezervirajte svoj oddih na 080 22 10 ali info@terme-dobrna.si

 

Naročnik oglasnega sporočila so Terme Dobrna d.d.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin