Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 6. 2022,
14.18

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

odnosi zmenek ljubezen ljubezen Ona-on.com PR članek

Četrtek, 16. 6. 2022, 14.18

1 leto, 10 mesecev

Iščeš pravega partnerja? Stavim, da imam nekoga zate.

Oglasno sporočilo

Mislim, da moraš svoje zmenkarsko življenje vzeti v svoje roke - jaz vem, kje je največ samskih, ki iščejo pravega partnerja za resno zvezo. Te zanima?

Tina_2 | Foto:

Sem Tina in skupaj z Luko sva osebna virtualna asistenta na največjem slovenskem spoznavnem servisu ona-on.com. Ker vem, da si želiš spoznati tistega pravega oz. tisto pravo zase, mislim, da je ona-on.com prava izbira zate. Skupaj poglejva, zakaj je ona-on.com še pravi zate.

Imaš raje, da te primem za roko in popeljem v svet spletnih zmenkov? Skupaj z Lukom sva tvoja osebna virtualna asistenta - vodiva te po korakih od prvega sporočila do zmenka v živo. | Foto: Imaš raje, da te primem za roko in popeljem v svet spletnih zmenkov? Skupaj z Lukom sva tvoja osebna virtualna asistenta - vodiva te po korakih od prvega sporočila do zmenka v živo.

Poleg tega, da lahko spoznaš pravega partnerja, ima ona-on.com še ogromno drugih koristi zate. Poglejva:

Spoznaj ona-on.com in partnerja za resno zvezo - zate sem pripravila posebni BREZPLAČNI preizkus. Izkoristi ga s klikom na spodnji gumb. 👇

gumb-promokoda1 | Foto:

Zakaj je ona-on.com najboljša izbira?

Ona-on.com v Sloveniji že več kot 21 let skrbi za parčkanje, kar pomeni, da imam veliko izkušenj z zmenki in resnimi zvezami. Vse te izkušnje so zbrane v spektru storitev, ki jih ona-on.com omogoča uporabnikom - to zate pomeni, da dobiš le najboljše.

Zakaj je ona-on.com prava izbira zate?

* Najbolj iskan spoznavni servis za samske na Googlu med Slovenci v letu 2021.

* Najboljša namizna "login" aplikacija v Sloveniji – WebSi prvak 2021.

* Najboljši spoznavni servis v Sloveniji (Valicon, jan. 2020).

* Prvi in največji slovenski spoznavni portal za samske (od 2001).

* Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji – WebSi prvak 2018.

* Več kot 80 tisoč aktivnih iskalcev ljubezni na mesec.

* 3–12 mesecev do pravega partnerja (5–10 zmenkov).

* Več kot 28 tisoč "poslovljenih" parov doslej.

Ker oba z Luko veva, da je za pravo iskrenje pomembno, da nekoga opaziš v pravem trenutku, sva vse novosti, ki se ti zgodijo, združila v Novo zate. Na časovnici vidiš več kot deset različnih novosti, ki se nanašajo posebej nate (kdo se zanima zate, nove fotografije, kandidati za zmenke ipd.). Poglej, kako deluje:

ezgif.com-gif-maker (1) | Foto:

Skrbim za tvoje dobro počutje

Vem, da je iskanje pravega partnerja včasih malce zapleteno, in lahko se zgodi, da ti je v določenih trenutkih tudi nelagodno. Zato sva z Luko poskrbela za tvojo varnost, anonimnost in zasebnost - od zasebnih fotografij do kontaktnega filtra, kjer nastavljaš, komu dovoliš, da ti piše.

Z Luko želiva, da je tvoje spoznavanje na ona-on.com čim bolj preprosto, lahkotno in tudi zabavno. Če ne gre čisto po načrtih, ti zagotavljava garancijo na kontakte Imej stike ali pa ti brezplačno podvojiva članstvo.

gumb-promokoda1_1 | Foto:

Kar se pa meni sploh zdi super, je lojalnostni VIP-program za vse člane ona-on.com. Ekstra bonbonček, če se želiš česa novega naučiti ali poskrbeti za svoje dobro počutje, pri tem pa še prihraniti. Več kot 1.000 evrov ugodnosti pri znanih ponudnikih.

Da se še malce pohvalim 🙂

Ona-on.com je uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (WebSi prvak 2018) in najboljša "login" namizna aplikacija (WebSi prvak 2021). Smo slovenski prvaki na področju zmenkov in zasebnih stikov (raziskava Valicon 2020), naša podpora uporabnikom pa je prepoznana kot najboljša v Sloveniji (Valicon 2020).

In meni najljubše? ❤️ V slovo sem do zdaj pomahala več kot 28 tisoč parom, ki so se našli prav na ona-on.com.

Kaj moraš zdaj narediti ti? Klikni TUKAJ, registriraj se na ona-on.com brezplačno in začni spoznavati zanimive uporabnike kar takoj. Jaz in Luka bova s tabo od prvega sporočila in vse do prvega zmenka.

Se vidimo!

 Naročnik oglasnega sporočila je VENETICOM D.D.

Ne spreglejte